Contabil Vaslui

Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Vaslui, si un pret lunar cat mai accesibil este prioritar pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea D-voastra cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid oferte de pret de la contabili din orasul Dvs

  • Alegeti oferta care se potriveste cu suma alocata de D-voastra
  • Primiti oferta fara nici un cost si fara a fi obligat la ceva
  • Consumati mai putini efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Cat taxati pentru servicii?

Onorariile practicate sunt un factor evident la inceput. Totusi, este important sa le comparati in raport cu serviciile care se ofera, si ce imbunatatiri poate aduce acestea pentru firma Dvs.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Vaslui va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe D-voastra si nu alta firma?

Cele mai multe firme intentioneaza, bineinteles, sa va faca sa ii alegeti. Dar puneti in balanta multitudinea de reactii pentru aceasta intrebare pentru a va da seama care dintre ei raspunde cu altceva decat trucuri de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

In general, este mai bine sa existe un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in munca. Acest aspect ofera continuitate, construieste o relatie si reduce riscul efectuarii unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil priceput trebuie sa fie foarte strict atunci cand vine vorba de comunicarea cu clientii. Decideti laolalta cat de frecvent este necesar sa comunicati si ce forme poate lua acest lucru – ca ex. intrevederi direct, apeluri prin telefon, intruniri video. Un profesionist ar trebui sa fie predispus la intalnire constante, chiar si atunci cand nu pare sa fie nimic iesit din comun de discutat, fiindca problemele pot fi trecute cu vederea pana in momentul in care nu vor fi discutate.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este o idee buna sa faceti rost de parerile contabilului dvs. in ceea ce priveste aspectele pe care este necesar sa le luati in calcul de fiecare data. Nelamuririle pot fi reprezentate de raportarea financiara, planurile financiare, controlul datoriei si administrarea intrarilor si iesirilor de numerar.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Adresarea acestei intrebari va va ajuta sa aflati ce fel de cunostinte din domeniu detine contabilul dvs., dar este si benefic. In cel mai bun caz, cautati un specialist cu multa experienta in feluri de afaceri foarte asemanatoare, astfel incat sa fie cat mai versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

Pe masura ce compania dvs. se dezvolta, este posibil sa vreti sa extindeti diferitele servicii de care beneficiati de la expertul selectat (ca exemplu, fonduri pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati in avans daca serviciul ales ofera competenta de care este nevoie, pentru ca sa nu trebuiasca sa schimbati firmele in momentul in care va mariti compania. Este, in continuare, recomandat sa aflati in ce fel acest contabil va aduce valoarea suplimentara de fiecare data.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod bun de a beneficia de experienta intreprinderii alese in afaceri comparabile, astfel incat sa reusiti a ocoli astfel de capcane. Pe de alta parte, in cazul in care nu va furnizeaza o solutie prea buna, exista posibilitatea sa nu fi acumulat gradul de experienta pe care il doriti.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Una dintre cele mai insemnate sarcini care ii revin contabilului dvs. este sa va sprijine sa va pastrati in relatii bune cu ANAF-ul. O persoana care a acumulat experienta va fi gata si interesat sa va aminteasca de toate obligatiile Dvs, in loc sa sa spere sa va aduceti aminte Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Vaslui.