Contabil Tulcea

Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Tulcea, iar un tarif lunar cat mai atractiv este prioritar pentru D-voastra?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul Dvs cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de la contabili din localitatea Dvs

  • Alegeti propunerea care se aliniaza cu bugetul alocat de Dvs
  • Consultati oferta fara nici un cost si fara obligatii
  • Faceti economie de efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Onorariile practicate sunt un loc clar pentru inceput. Chiar si asa, este important sa le comparati in raport cu serviciile care sunt cuprinse, si ce valoare vor aduce acestea pentru firma Dvs.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Tulcea va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe Dumneavoastra?

Cele mai multe firme incearca, cu siguranta, sa va convinga sa le alegeti. Dar comparati multitudinea de raspunsuri in cazul acestei intrebari pentru a observa de acel care raspunde cu altceva decat smecherii de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

De regula, este mai bine sa existe un punct de contact cu firma, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest aspect permite continuitate, construieste o relatie si diminueaza riscul efectuarii unor erori sau cel de termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil bun se vede nevoit sa fie foarte riguros in legatura cu relatia cu cei pentru care lucreaza. Hotarati laolalta cat de regulat trebuie sa va contactati si in ce forme se poate face aceste momente – de ex. intrevederi in persoana, apeluri prin telefon, sedinte online. Un profesionist ar trebui sa fie disponibil pentru intalniri constante, chiar si atunci cand nu pare sa existe nimic iesit din comun de vorbit, deoarece greutatile pot trece neobservate pana cand nu vor fi prezentate.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un pas important sa primiti impresiile contabilului dvs. in ceea ce priveste elementele pe care ar trebui sa le luati in calcul periodic. Problemele ar putea include declaratiile fiscale, previziunile economice, verificarea datoriei si gestionarea intrarilor si iesirilor de lichiditati.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Discutarea acestor consideratii va va sprijini sa acumulati cate cunostinte din aceasta industrie are contabilul dvs., dar este si utila in sine. In mod ideal, cautati o persoana specializata cu multa experienta in categorii de businessuri foarte apropiate la baza, astfel incat sa fie cat mai versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

In timp ce afacerea dvs. se extinde, este posibil sa alegeti sa largiti serviciile pe care le obtineti de la profesionistul selectat (de exemplu, fonduri pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati de la inceput daca serviciul ales confera expertiza de care este nevoie, pentru ca sa nu fie nevoie sa optati pentru alta companie in momentul in care va extindeti. Este, in continuare, bine sa descoperiti cum acest contabil va reusi sa aduca avantaje zilnic.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod potrivit de a beneficia de experienta companiei alese in afaceri asemanatoare, astfel incat sa reusiti a evita aceste greseli. Mai degraba, atunci cand nu va prezinta o solutie prea buna, exista posibilitatea sa nu fi acumulat gradul de cunoastere pe care il urmariti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Una dintre cele mai insemnate sarcini din partea contabilului dvs. este sa va sustina sa va mentineti in legaturi bune cu ANAF-ul. O persoana care a acumulat cunostiinte va fi pregatit si dispus sa va aminteasca de toate obligatiile Dvs, in loc sa sa astepte sa va aduceti aminte D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Tulcea.