Contabil Timisoara

Sunteti in cautarea unui contabil din Timisoara, si un cost lunar cat mai atractiv este important pentru Dvs?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid cotatii de pret de la contabili din municipiul Dvs

  • Alegeti propunerea care se potriveste cu bugetul proiectat de dumneavoastra
  • Obtineti oferta gratuit si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Cat taxati pentru servicii?

Costurile practicate sunt un pas clar la inceput. Cu toate acestea, este important sa le luati in considerere in directa legatura cu serviciile care se ofera, si ce avantaj ar putea furniza acestea pentru compania D-voastra.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Timisoara va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Astfel de companii vor incerca, cu siguranta, sa va determine sa optati pentru ei. Dar comparati diferitele lor reactii pentru aceasta intrebare pentru a observa cine replica cu mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

In general, este mai bine sa existe un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest aspect confera continuitate, formeaza o relatie si diminueaza riscul de erori sau cel de termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil cu experienta ar trebui sa fie foarte exigent atunci cand vine vorba de comunicarea cu clientii. Decideti impreuna cat de des trebuie sa comunicati si in ce forme se poate face aceste momente – de ex. discutii direct, apeluri prin telefon, sedinte online. Un practician desavarsit ar trebui sa fie predispus la intalnire constante, chiar daca nu pare sa existe nimic special de discutat, deoarece incurcaturile pot fi trecute cu vederea pana in momentul in care nu vor fi discutate.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un lucru bun sa primiti impresiile contabilului dvs. cu privire la aspectele pe care este necesar sa le luati in considerare de fiecare data. Nelamuririle ar putea fi reprezentate de raportarea financiara, previziunile economice, verificarea datoriei si gestionarea intrarilor si iesirilor de numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Punerea acestor chestiuni va va ajuta sa acumulati ce fel de experienta din acest sector stapaneste contabilul dvs., dar este si benefic. In mod ideal, cautati o persoana specializata cu multa experienta in categorii de businessuri foarte asemanatoare, asa incat sa fie experimentati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

Pe masura ce compania dvs. se dezvolta, se poate sa vreti sa extindeti gama de servicii pe care le obtineti de la profesionistul selectat (spre exemplu, finantare pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati din start daca serviciul pe care l-ati ales asigura expertiza de care este nevoie, astfel incat sa nu trebuiasca sa schimbati firmele atunci cand va extindeti. Este, de asemenea, bine sa descoperiti cum acest contabil va putea aduce avantaje in fiecare zi.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este un mod bun sa aveti parte de experienta companiei care a fost aleasa in afaceri similare, asa incat sa aveti posibilitatea de a preveni astfel de capcane. In schimb, daca nu va ofera un raspuns prea bun, s-ar putea sa nu fi acumulat gradul de cunoastere pe care il doriti.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Cele mai de baza atributii ale contabilului dvs. este sa va sustina sa va mentineti in rapoarte excelente cu cei de la ANAF. Cel care detine practica va fi pregatit si dispus sa va aduca in vedere de toate obligatiile Dvs, mai bine decat sa spere sa retineti D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Timisoara.