Contabil Targu Jiu

Sunteti in cautarea unui contabil din Targu Jiu, si un tarif lunar cat mai avantajos este prioritar pentru Dvs?

Cu ajutorul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid cotatii de pret de la contabili din orasul dumneavoastra

  • Alegeti propunerea care se aliniaza cu bugetul proiectat de dumneavoastra
  • Consultati oferta gratuit si fara obligatii
  • Consumati mai putini efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Onorariile practicate sunt un factor clar la inceput. Totusi, este esential sa le cantariti in raport cu serviciile care se ofera, si ce imbunatatiri poate oferi acestea pentru firma Dvs.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Targu Jiu va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe Dumneavoastra?

Cele mai multe firme vor incerca, cu siguranta, sa va determine sa le alegeti. Dar testati diferenta dintre reactii la aceasta intrebare pentru a observa cine raspunde cu altceva decat pacaleli de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De obicei, este recomandat sa existe un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in munca. Acest fapt confera continuitate, construieste o relatie si diminueaza riscul de erori sau cel al unor termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil cu experienta ar trebui sa fie foarte exigent atunci cand vine vorba de relatia cu clientii. Decideti laolalta cat de regulat ar fi bine sa comunicati si in ce forme se poate face aceste momente – spre ex. intalniri fata in fata, apeluri prin telefon, sedinte pe internet. Un practician desavarsit trebuie sa fie deschis intalnirilor regulate, chiar si in situatiile in care nu pare sa existe nimic iesit din comun de discutat, fiindca greutatile pot fi trecute cu vederea pana cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un lucru bun sa faceti rost de opiniile contabilului dvs. in ceea ce priveste chestiunile pe care ar trebui sa le luati in calcul periodic. Nelamuririle pot cuprinde raportarea financiara, planurile financiare, verificarea imprumuturilor si administrarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Punerea acestor chestiuni va va facilita sa acumulati cat de multe informatii din aceasta industrie are contabilul dvs., dar este si de ajutor. In cel mai bun caz, cautati un profesionist cu multa experienta in tipuri de activitati foarte apropiate la baza, pentru a fi experimentati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

In timp ce compania dvs. se extinde, este posibil sa alegeti sa imbunatatiti diferitele servicii de care beneficiati de la expertul selectat (ca exemplu, finantare pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti din start daca serviciul care a fost ales asigura expertiza care este necesara, pentru ca sa nu fiti obligat sa optati pentru alta companie cand ajungeti sa va mariti compania. Este, in continuare, recomandat sa aflati cum acest contabil va aduce plus valoare zilnic.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este o cale buna sa aveti parte de experienta firmei care a fost aleasa in domenii similare, astfel incat sa puteti evita astfel de decizii gresite. In schimb, atunci cand nu va furnizeaza o rezolvare eficienta, exista posibilitatea sa nu aiba nivelul de experienta pe care il urmariti.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Cele mai importante roluri din partea contabilului dvs. este sa va sustina sa ramaneti in legaturi excelente cu cei de la ANAF. Cineva care a acumulat experienta va fi gata si interesat sa va aduca in vedere de toate obligatiile Dvs, mai bine decat sa urmareasca sa va aduceti aminte Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Targu Jiu.