Contabil Suceava

Sunteti in cautarea unui contabil din Suceava, si un tarif lunar cat mai avantajos este prioritar pentru Dvs?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea D-voastra cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid oferte de la contabili din municipiul D-voastra

  • Alegeti oferta care se muleaza pe bugetul proiectat de D-voastra
  • Consultati oferta gratuit si fara vreo obligatie
  • Economisiti bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Cat taxati pentru servicii?

Tarifele practicate sunt un factor logic pentru a incepe. Cu toate acestea, este esential sa le cantariti in directa legatura cu serviciile care se ofera, si ce imbunatatiri ar putea aduce acestea pentru firma dumneavoastra.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Suceava va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe D-voastra?

Astfel de companii incearca, desigur, sa va convinga sa optati pentru ei. Dar puneti in balanta diferitele lor reactii in cazul acestei intrebari pentru a observa de acel care replica cu ceva mai mult decat trucuri de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De obicei, este mai bine sa existe un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in munca. Acest aspect permite continuitate, cimenteaza o relatie si reduce mult riscul unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil bun trebuie sa fie foarte riguros atunci cand vine vorba de comunicarea cu cei pentru care lucreaza. Alegeti amandoi cat de regulat ar fi bine sa discutati si ce forme poate lua aceste momente – ca ex. discutii fata in fata, apeluri telefonice, sedinte online. Profesionistul ar trebui sa fie disponibil pentru intalniri periodice, chiar daca nu pare sa existe nimic deosebit de analizat, deoarece incurcaturile pot sa nu fie observate pana in momentul in care nu vor fi prezentate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un lucru bun sa obtineti parerile contabilului dvs. cu privire la elementele pe care ar trebui sa le luati in vedere de fiecare data. Nelamuririle pot include declaratiile fiscale, previziunile economice, controlul creditului si administrarea fluxurilor de lichiditati.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Punerea acestor chestiuni va va ajuta sa aflati cate informatii din domeniu stapaneste contabilul dvs., dar este si benefic. In cel mai bun caz, urmariti sa gasiti o persoana specializata cu multa experienta in tipuri de afaceri foarte asemanatoare, pentru a fi bine versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

Pe masura ce business-ul dvs. creste, este posibil sa alegeti sa largiti serviciile pe care le primiti de la cel care a fost selectat (ca exemplu, investitii pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati din start daca serviciul ales asigura competenta necesara, astfel incat sa nu fie nevoie sa schimbati firmele in momentul in care va dezvoltati. Este, in continuare, bine sa observati pe ce cale acest contabil va aduce valoarea suplimentara zilnic.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod potrivit sa aveti parte de experienta intreprinderii alese in afaceri similare, astfel incat sa aveti posibilitatea de a ocoli asemenea decizii gresite. In schimb, atunci cand nu va furnizeaza o rezolvare eficienta, exista posibilitatea sa nu fi acumulat nivelul de cunoastere pe care il urmariti.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Cele mai insemnate sarcini ale contabilului dvs. este sa va sustina sa va pastrati in legaturi bune cu cei de la ANAF. Cineva care are experienta va fi gata si dornic sa va aduca aminte de toate responsabilitatile Dvs, in loc sa sa urmareasca sa va aduceti aminte dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Suceava.