Contabil Slobozia

Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Slobozia, si un tarif lunar cat mai accesibil este prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea Dvs cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid oferte de la contabili din municipiul D-voastra

  • Alegeti acel tarif lunar care se muleaza pe bugetul alocat de D-voastra
  • Consultati oferta gratuit si fara obligatii
  • Economisiti bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Cat taxati pentru servicii?

Tarifele practicate sunt un pas logic pentru a incepe. Chiar si asa, este vital sa le luati in considerere in raport cu serviciile care se ofera, si ce imbunatatiri poate aduce acestea pentru intreprinderea Dvs.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Slobozia va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Astfel de companii intentioneaza, bineinteles, sa va convinga sa optati pentru ei. Dar comparati multitudinea de raspunsuri la aceasta intrebare pentru a observa de acel care raspunde cu altceva decat trucuri de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De obicei, este indicat sa existe un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in munca. Acest lucru ofera continuitate, cimenteaza o relatie si reduce mult riscul de erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil bun ar trebui sa fie foarte exigent in legatura cu comunicarea cu cei pentru care lucreaza. Hotarati amandoi cat de frecvent este necesar sa discutati si cum este indicat sa aiba loc acest lucru – de ex. intalniri fata in fata, apeluri telefonice, intruniri video. Un profesionist trebuie sa fie predispus la intalnire periodice, chiar daca nu pare sa fie nimic special de discutat, deoarece greutatile pot trece neobservate pana cand nu vor fi discutate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un pas important sa primiti parerile contabilului dvs. fata de elementele pe care este necesar sa le luati in calcul de fiecare data. Complicatiile ar putea include declaratiile fiscale, previziunile economice, controlul datoriei si administrarea intrarilor si iesirilor de numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Adresarea acestei intrebari va va facilita sa descoperiti cate experienta din aceasta industrie are contabilul dvs., dar este si benefic. Daca este posibil, cautati un specialist cu multa experienta in categorii de afaceri foarte similare, pentru a fi cat mai versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

Pe masura ce compania dvs. se dezvolta, se poate sa alegeti sa largiti serviciile de care beneficiati de la profesionistul selectat (ca exemplu, investitii pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati din start daca serviciul pe care l-ati ales asigura expertiza de care este nevoie, asa incat sa nu trebuiasca sa alegeti o alta firma atunci cand va dezvoltati. Este, de asemenea, indicat sa observati pe ce cale acest contabil va putea aduce plus valoare in fiecare zi.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este o cale buna sa aveti parte de experienta companiei care a fost aleasa in afaceri comparabile, astfel incat sa aveti posibilitatea de a evita astfel de decizii gresite. In schimb, in cazul in care nu va ofera o rezolvare eficienta, s-ar putea sa nu fi acumulat gradul de experienta pe care il cautati.

10. Cum va veti asigura ca nu voi rata termenele limita?

Una dintre cele mai importante atributii ale contabilului dvs. este sa va sustina sa va mentineti in legaturi cat mai bune cu ANAF-ul. Cel care a acumulat cunostiinte va fi gata si dornic sa va aminteasca de toate obligatiile Dvs, mai bine decat sa astepte sa va aduceti aminte D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Slobozia.