Contabil Slatina

Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Slatina, si un cost lunar cat mai atractiv este prioritar pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid cotatii de pret de la contabili din municipiul dumneavoastra

  • Alegeti propunerea care se potriveste cu suma alocata de dumneavoastra
  • Obtineti oferta fara nici un cost si fara a fi obligat la ceva
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Onorariile practicate sunt un pas evident pentru inceput. Cu toate acestea, este vital sa le comparati in raport cu serviciile care sunt cuprinse, si ce avantaj ar putea oferi acestea pentru firma D-voastra.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Slatina va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Majoritatea firmelor vor incerca, bineinteles, sa va determine sa optati pentru ei. Dar testati diferitele lor reactii in cazul acestei intrebari pentru a vedea care dintre ei reactioneaza cu ceva mai mult decat trucuri de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De obicei, este mai bine sa existe un punct de contact cu firma, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in munca. Acest fapt permite continuitate, construieste o relatie si reduce mult riscul de erori sau cel al unor termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil bun se vede nevoit sa fie foarte riguros in ceea ce priveste raportul cu cei pentru care lucreaza. Alegeti impreuna cat de des ar fi bine sa discutati si ce forme poate lua aceste momente – de ex. intalniri in persoana, apeluri telefonice, conferinte online. Un practician desavarsit trebuie sa fie deschis intalnirilor periodice, chiar si in situatiile in care nu pare sa fie nimic iesit din comun de discutat, deoarece problemele pot sa nu fie observate pana atunci cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un lucru bun sa faceti rost de parerile contabilului dvs. cu privire la aspectele pe care ar trebui sa le luati in vedere periodic. Problemele pot cuprinde declaratiile fiscale, planurile financiare, verificarea creditului si gestionarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Discutarea acestor chestiuni va va ajuta sa acumulati cate cunostinte din domeniu stapaneste contabilul dvs., dar este si de ajutor. In mod ideal, cautati un profesionist cu multa experienta in tipuri de businessuri foarte asemanatoare, pentru a fi cat mai versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

Pe masura ce compania dvs. se extinde, este posibil sa vreti sa imbunatatiti serviciile pe care le primiti de la expertul selectat (spre exemplu, investitii pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti de la inceput daca serviciul care a fost ales confera expertiza de care este nevoie, pentru ca sa nu trebuiasca sa schimbati firmele atunci cand va mariti compania. Este, de asemenea, bine sa descoperiti cum acest contabil va aduce plus valoare de fiecare data.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod bun de a beneficia de experienta intreprinderii alese in domenii similare, astfel incat sa aveti posibilitatea de a ocoli aceste capcane. Pe de alta parte, atunci cand nu va furnizeaza un raspuns prea bun, este posibil sa nu detina gradul de cunoastere pe care il cautati.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Una dintre cele mai insemnate atributii care ii revin contabilului dvs. este sa va ajute sa va mentineti in relatii excelente cu ANAF-ul. Cel care a acumulat experienta va fi gata si interesat sa va aduca in vedere de toate responsabilitatile Dvs, in loc sa sa spere sa va amintiti D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Slatina.