Contabil Sibiu

Sunteti in cautarea unui contabil din Sibiu, iar un tarif lunar cat mai atractiv este important pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de pret de la contabili din localitatea D-voastra

  • Alegeti un tarif lunar care se aliniaza cu bugetul alocat de D-voastra
  • Primiti oferta gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Onorariile practicate sunt un loc evident la inceput. Totusi, este esential sa le cantariti in raport cu serviciile care sunt cuprinse, si ce avantaj ar putea aduce acestea pentru intreprinderea Dvs.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Sibiu va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Majoritatea firmelor intentioneaza, bineinteles, sa va determine sa optati pentru ei. Dar comparati multitudinea de raspunsuri la aceasta intrebare pentru a vedea care dintre ei replica cu ceva mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

De obicei, este mai bine sa existe un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest fapt permite continuitate, cimenteaza o relatie si reduce riscul efectuarii unor erori sau cel de termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil priceput trebuie sa fie foarte riguros in legatura cu raportul cu cei pentru care lucreaza. Hotarati impreuna cat de des ar fi bine sa va contactati si in ce forme se poate face aceste momente – spre ex. intalniri fata in fata, apeluri prin telefon, conferinte pe internet. Un practician desavarsit este educat sa fie disponibil pentru intalniri periodice, chiar si in situatiile in care nu pare sa fie nimic special de vorbit, deoarece greutatile pot sa nu fie observate pana in momentul in care nu vor fi prezentate.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un lucru bun sa faceti rost de opiniile contabilului dvs. fata de aspectele pe care ar trebui sa le luati in considerare de fiecare data. Problemele pot cuprinde raportarea financiara, planurile financiare, controlul datoriei si administrarea fluxurilor de numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Discutarea acestor chestiuni va va ajuta sa aflati cate informatii din acest sector stapaneste contabilul dvs., dar este si utila in sine. In mod ideal, urmariti sa gasiti un specialist cu multa practica in tipuri de businessuri foarte asemanatoare, astfel incat sa fie cat mai versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

Dupa ce afacerea dvs. creste, s-ar putea sa vreti sa imbunatatiti diferitele servicii de care beneficiati de la cel care a fost selectat (ca exemplu, finantare pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati in avans daca serviciul pe care l-ati ales ofera expertiza necesara, astfel incat sa nu fie nevoie sa optati pentru alta companie atunci cand va dezvoltati. Este, totodata, indicat sa aflati pe ce cale acest contabil va reusi sa aduca avantaje in fiecare zi.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod potrivit de a beneficia de experienta intreprinderii pe care ati ales-o in afaceri asemanatoare, astfel incat sa aveti posibilitatea de a ocoli asemenea capcane. Mai degraba, daca nu va furnizeaza un raspuns prea bun, este posibil sa nu fi acumulat gradul de experienta pe care il cautati.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Una dintre cele mai importante atributii ale contabilului dvs. este sa va sprijine sa ramaneti in relatii excelente cu ANAF-ul. Cineva care detine cunostiinte va fi gata si interesat sa va aminteasca de toate indatoririle Dvs, mai degraba decat sa urmareasca sa retineti Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Sibiu.