Contabil Sibiu

Cautati un contabil din Sibiu, iar un pret lunar cat mai atractiv este important pentru Dvs?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid cotatii de pret de la contabili din municipiul dumneavoastra

  • Alegeti un tarif lunar care se muleaza pe bugetul alocat de dumneavoastra
  • Primiti oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Faceti economie de efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Cat taxati pentru servicii?

Onorariile practicate sunt un loc evident pentru a incepe. Cu toate acestea, este vital sa le comparati in directa legatura cu serviciile care sunt incluse, si ce valoare vor furniza acestea pentru intreprinderea dumneavoastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Sibiu va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe D-voastra si nu alta firma?

Astfel de companii intentioneaza, bineinteles, sa va faca sa ii alegeti. Dar puneti in balanta multitudinea de reactii la aceasta intrebare pentru a observa care dintre ei reactioneaza cu altceva decat smecherii de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

De obicei, este recomandat sa fie definit un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in munca. Acest aspect confera continuitate, cimenteaza o relatie si reduce mult riscul unor erori sau cel de termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil priceput ar trebui sa fie foarte strict in legatura cu relatia cu contractantii. Hotarati laolalta cat de frecvent este necesar sa discutati si cum este indicat sa aiba loc aceste momente – de ex. intrevederi direct, apeluri prin telefon, intruniri video. Un profesionist trebuie sa fie predispus la intalnire constante, chiar si atunci cand nu pare sa fie nimic iesit din comun de analizat, intrucat greutatile pot sa nu fie observate pana in momentul in care nu vor fi prezentate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Conform punctului 5, este un pas important sa primiti opiniile contabilului dvs. cu privire la elementele pe care ar trebui sa le luati in calcul de fiecare data. Complicatiile ar putea fi reprezentate de raportarea financiara, planificarea fiscala, verificarea imprumuturilor si administrarea intrarilor si iesirilor de numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Adresarea acestor consideratii va va sprijini sa acumulati cat de multe cunostinte din aceasta industrie are contabilul dvs., dar este si de ajutor. Daca este posibil, doriti o persoana specializata cu multa experienta in feluri de activitati foarte asemanatoare, astfel incat sa fie bine versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

In timp ce afacerea dvs. se extinde, este posibil sa doriti sa extindeti serviciile pe care le primiti de la profesionistul selectat (spre exemplu, fonduri pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati de la inceput daca serviciul care a fost ales ofera expertiza care este necesara, asa incat sa nu fiti obligat sa schimbati firmele in momentul in care va mariti compania. Este, totodata, bine sa aflati cum acest contabil va reusi sa aduca plus valoare de fiecare data.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod bun sa aveti parte de experienta firmei care a fost aleasa in domenii asemanatoare, asa incat sa reusiti a preveni asemenea greseli. In schimb, atunci cand nu va prezinta o rezolvare eficienta, exista posibilitatea sa nu fi acumulat nivelul de cunoastere pe care il cautati.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Una dintre cele mai insemnate sarcini care ii revin contabilului dvs. este sa va sprijine sa va pastrati in legaturi excelente cu ANAF-ul. Cel care detine practica va fi gata si interesat sa va aduca aminte de toate obligatiile Dvs, mai bine decat sa urmareasca sa va amintiti Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Sibiu.