Contabil Sibiu

Sunteti in cautarea unui contabil din Sibiu, iar un pret lunar cat mai avantajos este prioritar pentru D-voastra?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea Dvs cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid cotatii de pret de la contabili din municipiul Dvs

  • Alegeti acel tarif lunar care se potriveste cu bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Economisiti bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Tarifele practicate sunt un loc clar pentru a incepe. Cu toate acestea, este esential sa le comparati in directa legatura cu serviciile care sunt cuprinse, si ce valoare ar putea oferi acestea pentru intreprinderea dumneavoastra.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Sibiu va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Majoritatea firmelor vor incerca, desigur, sa va faca sa ii alegeti. Dar testati multitudinea de reactii pentru aceasta intrebare pentru a observa cine replica cu mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De regula, este mai bine sa existe un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest fapt ofera continuitate, formeaza o relatie si reduce mult riscul unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil bun trebuie sa fie foarte riguros in legatura cu relatia cu contractantii. Hotarati impreuna cat de frecvent trebuie sa discutati si cum este indicat sa aiba loc aceasta situatie – de ex. discutii in persoana, apeluri telefonice, intruniri online. Un profesionist trebuie sa fie deschis intalnirilor constante, chiar si in situatiile in care nu pare sa fie nimic deosebit de vorbit, deoarece problemele pot sa nu fie observate pana atunci cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un pas important sa faceti rost de parerile contabilului dvs. in ceea ce priveste elementele pe care ar trebui sa le luati in calcul in mod continuu. Nelamuririle ar putea fi reprezentate de declaratiile fiscale, planificarea fiscala, verificarea creditului si administrarea fluxurilor de lichiditati.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Punerea acestei intrebari va va ajuta sa acumulati cat de multe cunostinte din aceasta industrie are contabilul dvs., dar este si de ajutor. In mod ideal, doriti un specialist cu multa practica in tipuri de businessuri foarte apropiate la baza, pentru a fi bine versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

In timp ce business-ul dvs. creste, este posibil sa vreti sa extindeti diferitele servicii pe care le primiti de la cel care a fost selectat (spre exemplu, investitii pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati in avans daca serviciul pe care l-ati ales asigura competenta care este necesara, astfel incat sa nu fiti obligat sa alegeti o alta firma in momentul in care va mariti compania. Este, totodata, indicat sa observati in ce fel acest contabil va aduce valoarea suplimentara zilnic.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod bun sa beneficiati de experienta companiei alese in domenii comparabile, astfel incat sa aveti posibilitatea de a ocoli astfel de greseli. Pe de alta parte, atunci cand nu va prezinta o solutie prea buna, este posibil sa nu fi acumulat nivelul de cunoastere pe care il cautati.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Cele mai insemnate atributii care ii revin contabilului dvs. este sa va ajute sa va mentineti in relatii bune cu ANAF-ul. O persoana care a acumulat practica va fi gata si dornic sa va aminteasca de toate responsabilitatile Dvs, mai degraba decat sa spere sa va amintiti dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Sibiu.