Contabil Sfantu Gheorghe

Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Sfantu Gheorghe, iar un pret lunar cat mai atractiv este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul Dvs cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid oferte de pret de la contabili din orasul Dvs

  • Alegeti acel tarif lunar care se potriveste cu bugetul proiectat de Dvs
  • Primiti oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Economisiti bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Tarifele practicate sunt un factor evident la inceput. Chiar si asa, este esential sa le luati in considerere in raport cu serviciile care sunt incluse, si ce valoare ar putea aduce acestea pentru intreprinderea Dvs.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Sfantu Gheorghe va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe Dumneavoastra si nu alta firma?

Majoritatea firmelor intentioneaza, cu siguranta, sa va faca sa optati pentru ei. Dar testati multitudinea de reactii la aceasta intrebare pentru a va da seama cine replica cu mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

In general, este mai bine sa aveti un punct de contact cu firma, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in contractul de colaborare. Acest aspect confera continuitate, construieste o relatie si reduce riscul efectuarii unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil cu experienta ar trebui sa fie foarte riguros in legatura cu comunicarea cu cei pentru care lucreaza. Hotarati laolalta cat de frecvent este necesar sa comunicati si cum este indicat sa aiba loc aceste momente – de ex. intalniri fata in fata, apeluri prin telefon, conferinte video. Profesionistul ar trebui sa fie predispus la intalnire periodice, chiar si in situatiile in care nu pare sa fie nimic special de vorbit, fiindca incurcaturile pot fi trecute cu vederea pana atunci cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Conform punctului 5, este o idee buna sa obtineti opiniile contabilului dvs. in ceea ce priveste chestiunile pe care trebuie sa le luati in considerare in mod continuu. Problemele pot fi reprezentate de declaratiile fiscale, previziunile economice, verificarea datoriei si gestionarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Adresarea acestor consideratii va va facilita sa acumulati ce fel de experienta din domeniu stapaneste contabilul dvs., dar este si benefic. In cel mai bun caz, cautati un profesionist cu multa experienta in categorii de activitati foarte apropiate la baza, pentru a fi bine versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Dupa ce compania dvs. creste, este posibil sa doriti sa extindeti gama de servicii pe care le obtineti de la profesionistul selectat (ca exemplu, investitii pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti din start daca serviciul care a fost ales ofera expertiza necesara, pentru ca sa nu fiti obligat sa alegeti o alta firma cand ajungeti sa va dezvoltati. Este, in continuare, indicat sa aflati pe ce cale acest contabil va putea aduce valoarea suplimentara zilnic.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este o cale buna sa aveti parte de experienta intreprinderii alese in afaceri asemanatoare, astfel incat sa aveti posibilitatea de a evita aceste greseli. In schimb, in cazul in care nu va ofera o solutie prea buna, exista posibilitatea sa nu fi acumulat nivelul de experienta pe care il doriti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai de baza atributii ale contabilului dvs. este sa va sustina sa va mentineti in legaturi bune cu cei de la ANAF. Cel care are cunostiinte va fi gata si dornic sa va aduca aminte de toate responsabilitatile Dvs, mai degraba decat sa astepte sa retineti dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Sfantu Gheorghe.