Contabil sector 6

Cautati un contabil din sector 6, iar un tarif lunar cat mai accesibil este prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul D-voastra cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid oferte de pret de la contabili din municipiul Dvs

  • Alegeti propunerea care se muleaza pe bugetul alocat de Dvs
  • Consultati oferta gratuit si fara vreo obligatie
  • Economisiti efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Tarifele practicate sunt un loc evident la inceput. Totusi, este important sa le luati in considerere in directa legatura cu serviciile care sunt cuprinse, si ce avantaj vor aduce acestea pentru compania D-voastra.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil sector 6 va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Cele mai multe firme incearca, desigur, sa va convinga sa le alegeti. Dar puneti in balanta diferitele lor reactii pentru aceasta intrebare pentru a observa de acel care replica cu altceva decat pacaleli de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De obicei, este recomandat sa existe un punct de contact cu firma, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in munca. Acest lucru permite continuitate, cimenteaza o relatie si diminueaza riscul unor erori sau cel de termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil cu experienta se vede nevoit sa fie foarte exigent in ceea ce priveste comunicarea cu cei pentru care lucreaza. Hotarati amandoi cat de regulat este necesar sa discutati si cum este indicat sa aiba loc acest lucru – spre ex. intrevederi direct, apeluri telefonice, conferinte pe internet. Profesionistul trebuie sa fie deschis intalnirilor constante, chiar si in situatiile in care nu pare sa trebuiasca nimic iesit din comun de discutat, fiindca problemele pot fi trecute cu vederea pana cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Conform punctului 5, este un lucru bun sa primiti impresiile contabilului dvs. cu privire la chestiunile pe care este necesar sa le luati in vedere de fiecare data. Nelamuririle ar putea include declaratiile fiscale, planurile financiare, verificarea datoriei si gestionarea fluxurilor de lichiditati.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Punerea acestor consideratii va va facilita sa aflati ce fel de cunostinte din aceasta industrie detine contabilul dvs., dar este si de ajutor. In mod ideal, cautati un profesionist cu multa experienta in feluri de businessuri foarte similare, astfel incat sa fie bine versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

Dupa ce afacerea dvs. creste, este posibil sa doriti sa imbunatatiti serviciile pe care le primiti de la cel care a fost selectat (de exemplu, finantare pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati din start daca serviciul pe care l-ati ales ofera competenta necesara, astfel incat sa nu fie nevoie sa alegeti o alta firma cand ajungeti sa va dezvoltati. Este, de asemenea, bine sa observati pe ce cale acest contabil va putea aduce valoarea suplimentara zilnic.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod potrivit de a beneficia de experienta firmei care a fost aleasa in domenii comparabile, astfel incat sa aveti posibilitatea de a evita astfel de capcane. Mai degraba, daca nu va furnizeaza o solutie prea buna, exista posibilitatea sa nu fi acumulat nivelul de cunoastere pe care il doriti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai importante atributii care ii revin contabilului dvs. este sa va sprijine sa va pastrati in legaturi excelente cu cei de la ANAF. Cineva care detine cunostiinte va fi pregatit si dornic sa va aminteasca de toate indatoririle Dvs, in loc sa sa urmareasca sa va aduceti aminte dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil sector 6.