Contabil sector 2

Cautati un contabil din sector 2, si un pret lunar cat mai accesibil este important pentru D-voastra?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul D-voastra cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid oferte de la contabili din localitatea Dvs

  • Alegeti un tarif lunar care se potriveste cu bugetul alocat de dumneavoastra
  • Obtineti oferta complet gratuit si fara obligatii
  • Faceti economie de efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Costurile practicate sunt un pas logic la inceput. Chiar si asa, este vital sa le luati in considerere in raport cu serviciile care se ofera, si ce valoare poate oferi acestea pentru compania D-voastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil sector 2 va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe D-voastra?

Cele mai multe firme intentioneaza, cu siguranta, sa va determine sa optati pentru ei. Dar comparati diferitele lor reactii la aceasta intrebare pentru a va da seama care dintre ei reactioneaza cu altceva decat smecherii de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

De obicei, este recomandat sa existe un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest lucru permite continuitate, construieste o relatie si reduce mult riscul efectuarii unor erori sau cel de termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil bun trebuie sa fie foarte strict atunci cand vine vorba de comunicarea cu clientii. Alegeti laolalta cat de frecvent ar fi bine sa va contactati si ce forme poate lua aceste momente – ca ex. intrevederi direct, apeluri prin telefon, conferinte pe internet. Un practician desavarsit este educat sa fie disponibil pentru intalniri periodice, chiar si atunci cand nu pare sa trebuiasca nimic special de analizat, fiindca incurcaturile pot fi trecute cu vederea pana cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Conform punctului 5, este un lucru bun sa obtineti opiniile contabilului dvs. cu privire la aspectele pe care este necesar sa le luati in considerare in mod continuu. Nelamuririle pot cuprinde declaratiile fiscale, previziunile economice, verificarea creditului si administrarea intrarilor si iesirilor de lichiditati.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Discutarea acestor chestiuni va va sprijini sa descoperiti ce fel de experienta din aceasta industrie detine contabilul dvs., dar este si benefic. In cel mai bun caz, urmariti sa gasiti un specialist cu multa practica in feluri de activitati foarte asemanatoare, asa incat sa fie experimentati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

Pe masura ce compania dvs. creste, este posibil sa alegeti sa imbunatatiti diferitele servicii pe care le primiti de la expertul selectat (spre exemplu, fonduri pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati din start daca serviciul care a fost ales asigura competenta necesara, astfel incat sa nu trebuiasca sa alegeti o alta firma cand ajungeti sa va mariti compania. Este, de asemenea, recomandat sa descoperiti pe ce cale acest contabil va reusi sa aduca avantaje de fiecare data.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod potrivit de a beneficia de experienta intreprinderii pe care ati ales-o in domenii similare, asa incat sa aveti posibilitatea de a ocoli asemenea capcane. Mai degraba, daca nu va furnizeaza o rezolvare eficienta, exista posibilitatea sa nu aiba nivelul de experienta pe care il cautati.

10. Cum va veti asigura ca nu voi rata termenele limita?

Cele mai de baza roluri care ii revin contabilului dvs. este sa va sprijine sa va mentineti in relatii bune cu ANAF-ul. Cineva care a acumulat experienta va fi gata si dispus sa va aduca in vedere de toate responsabilitatile Dvs, mai degraba decat sa astepte sa retineti Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil sector 2.