Contabil sector 1

Sunteti in cautarea unui contabil din sector 1, si un tarif lunar cat mai accesibil este important pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul D-voastra cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid oferte de la contabili din municipiul Dvs

  • Alegeti un tarif lunar care se potriveste cu bugetul proiectat de Dvs
  • Consultati oferta complet gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Consumati mai putini bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Cat taxati pentru servicii?

Tarifele practicate sunt un pas evident pentru inceput. Totusi, este esential sa le comparati in directa legatura cu serviciile care se ofera, si ce valoare vor oferi acestea pentru intreprinderea Dvs.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil sector 1 va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Majoritatea firmelor intentioneaza, bineinteles, sa va determine sa ii alegeti. Dar testati diferitele lor raspunsuri pentru aceasta intrebare pentru a vedea de acel care reactioneaza cu ceva mai mult decat smecherii de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

In general, este recomandat sa existe un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest lucru ofera continuitate, cimenteaza o relatie si diminueaza riscul unor erori sau cel de termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil bun trebuie sa fie foarte strict in legatura cu relatia cu clientii. Hotarati amandoi cat de des ar fi bine sa comunicati si cum este indicat sa aiba loc aceasta situatie – de ex. intrevederi fata in fata, apeluri telefonice, sedinte video. Un profesionist ar trebui sa fie deschis intalnirilor constante, chiar si in situatiile in care nu pare sa existe nimic iesit din comun de analizat, deoarece greutatile pot sa nu fie observate pana atunci cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Conform punctului 5, este o idee buna sa faceti rost de parerile contabilului dvs. in ceea ce priveste aspectele pe care trebuie sa le luati in vedere de fiecare data. Problemele ar putea include raportarea financiara, planurile financiare, verificarea creditului si gestionarea intrarilor si iesirilor de bani in numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Punerea acestei intrebari va va facilita sa acumulati ce fel de cunostinte din acest sector are contabilul dvs., dar este si utila in sine. Daca este posibil, cautati un profesionist cu multa practica in tipuri de activitati foarte similare, astfel incat sa fie bine versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Pe masura ce compania dvs. se extinde, este posibil sa vreti sa imbunatatiti serviciile de care beneficiati de la cel care a fost selectat (de exemplu, investitii pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati de la inceput daca serviciul care a fost ales ofera expertiza necesara, asa incat sa nu trebuiasca sa alegeti o alta firma in momentul in care va mariti compania. Este, de asemenea, bine sa descoperiti pe ce cale acest contabil va reusi sa aduca valoarea suplimentara in fiecare zi.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod bun de a beneficia de experienta companiei pe care ati ales-o in afaceri similare, asa incat sa aveti posibilitatea de a preveni aceste greseli. Mai degraba, in cazul in care nu va prezinta o solutie prea buna, s-ar putea sa nu aiba gradul de experienta pe care il doriti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai de baza sarcini din partea contabilului dvs. este sa va ajute sa va mentineti in relatii excelente cu ANAF-ul. Cel care a acumulat cunostiinte va fi pregatit si dornic sa va aduca aminte de toate responsabilitatile Dvs, mai bine decat sa astepte sa va aduceti aminte dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil sector 1.