Contabil sector 1

Sunteti in cautarea unui contabil din sector 1, iar un pret lunar cat mai avantajos este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de la contabili din orasul dumneavoastra

  • Alegeti un tarif lunar care se muleaza pe bugetul alocat de dumneavoastra
  • Primiti oferta gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Consumati mai putini efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Cat taxati pentru servicii?

Onorariile practicate sunt un loc logic la inceput. Totusi, este vital sa le cantariti in directa legatura cu serviciile care se ofera, si ce avantaj poate furniza acestea pentru compania Dvs.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil sector 1 va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Cele mai multe firme intentioneaza, bineinteles, sa va faca sa optati pentru ei. Dar comparati diferenta dintre raspunsuri in cazul acestei intrebari pentru a observa care dintre ei raspunde cu ceva mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

In general, este mai bine sa fie definit un punct de contact cu firma, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest aspect permite continuitate, construieste o relatie si reduce mult riscul efectuarii unor erori sau cel de termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil priceput trebuie sa fie foarte strict in ceea ce priveste raportul cu contractantii. Alegeti amandoi cat de regulat trebuie sa comunicati si cum este indicat sa aiba loc aceste momente – de ex. intrevederi fata in fata, apeluri telefonice, conferinte pe internet. Profesionistul este educat sa fie predispus la intalnire regulate, chiar daca nu pare sa fie nimic iesit din comun de analizat, fiindca greutatile pot fi trecute cu vederea pana in momentul in care nu vor fi prezentate.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este o idee buna sa primiti impresiile contabilului dvs. cu privire la elementele pe care ar trebui sa le luati in considerare de fiecare data. Nelamuririle ar putea fi reprezentate de raportarea financiara, previziunile economice, verificarea imprumuturilor si administrarea intrarilor si iesirilor de bani in numerar.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Discutarea acestor chestiuni va va sprijini sa acumulati cate cunostinte din aceasta industrie are contabilul dvs., dar este si de ajutor. In mod ideal, urmariti sa gasiti un profesionist cu multa practica in feluri de businessuri foarte apropiate la baza, astfel incat sa fie experimentati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Dupa ce business-ul dvs. se dezvolta, se poate sa vreti sa imbunatatiti gama de servicii pe care le primiti de la expertul selectat (spre exemplu, fonduri pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati de la inceput daca serviciul care a fost ales confera competenta de care este nevoie, asa incat sa nu fiti obligat sa schimbati firmele atunci cand va extindeti. Este, totodata, recomandat sa aflati in ce fel acest contabil va putea aduce plus valoare de fiecare data.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod potrivit de a beneficia de experienta companiei alese in afaceri comparabile, asa incat sa aveti posibilitatea de a evita asemenea capcane. Pe de alta parte, in cazul in care nu va ofera un raspuns prea bun, este posibil sa nu fi acumulat gradul de cunoastere pe care il doriti.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Cele mai insemnate roluri care ii revin contabilului dvs. este sa va sprijine sa ramaneti in rapoarte excelente cu cei de la ANAF. Cel care are practica va fi pregatit si dornic sa va aduca in vedere de toate responsabilitatile Dvs, mai degraba decat sa astepte sa va amintiti D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil sector 1.