Contabil Satu Mare

Sunteti in cautarea unui contabil din Satu Mare, si un pret lunar cat mai avantajos este prioritar pentru Dvs?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul D-voastra cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid oferte de pret de la contabili din municipiul Dvs

  • Alegeti oferta care se aliniaza cu bugetul proiectat de dumneavoastra
  • Consultati oferta gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Consumati mai putini bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Cat taxati pentru servicii?

Tarifele practicate sunt un pas evident la inceput. Totusi, este important sa le luati in considerere in directa legatura cu serviciile care sunt incluse, si ce avantaj vor oferi acestea pentru firma D-voastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Satu Mare va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe D-voastra?

Majoritatea firmelor vor incerca, desigur, sa va determine sa optati pentru ei. Dar testati diferitele lor raspunsuri pentru aceasta intrebare pentru a vedea care dintre ei raspunde cu ceva mai mult decat smecherii de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

De obicei, este indicat sa fie definit un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in contractul de colaborare. Acest fapt permite continuitate, cimenteaza o relatie si reduce riscul efectuarii unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil priceput se vede nevoit sa fie foarte riguros in ceea ce priveste relatia cu clientii. Hotarati amandoi cat de frecvent trebuie sa comunicati si ce forme poate lua acest lucru – ca ex. discutii fata in fata, apeluri telefonice, sedinte video. Un practician desavarsit este educat sa fie predispus la intalnire constante, chiar si in situatiile in care nu pare sa trebuiasca nimic deosebit de discutat, intrucat incurcaturile pot fi trecute cu vederea pana in momentul in care nu vor fi discutate.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un lucru bun sa faceti rost de opiniile contabilului dvs. fata de elementele pe care este necesar sa le luati in vedere periodic. Complicatiile ar putea cuprinde declaratiile fiscale, planificarea fiscala, verificarea datoriei si administrarea intrarilor si iesirilor de numerar.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Punerea acestor consideratii va va ajuta sa acumulati cat de multe cunostinte din aceasta industrie stapaneste contabilul dvs., dar este si utila in sine. In cel mai bun caz, cautati un profesionist cu multa experienta in tipuri de activitati foarte apropiate la baza, asa incat sa fie bine versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

Pe masura ce compania dvs. se dezvolta, se poate sa alegeti sa extindeti gama de servicii pe care le obtineti de la expertul selectat (ca exemplu, finantare pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti de la inceput daca serviciul care a fost ales asigura competenta necesara, pentru ca sa nu trebuiasca sa optati pentru alta companie atunci cand va mariti compania. Este, de asemenea, indicat sa aflati pe ce cale acest contabil va reusi sa aduca avantaje de fiecare data.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este o cale buna sa aveti parte de experienta intreprinderii care a fost aleasa in afaceri asemanatoare, astfel incat sa reusiti a ocoli asemenea decizii gresite. In schimb, atunci cand nu va furnizeaza o rezolvare eficienta, exista posibilitatea sa nu fi acumulat gradul de cunoastere pe care il cautati.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai importante roluri care ii revin contabilului dvs. este sa va ajute sa va pastrati in rapoarte bune cu cei de la ANAF. Cineva care are experienta va fi gata si dornic sa va aminteasca de toate responsabilitatile Dvs, in loc sa sa urmareasca sa retineti dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Satu Mare.