Contabil Ploiesti

Cautati un contabil din Ploiesti, iar un cost lunar cat mai atractiv este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de la contabili din localitatea Dvs

  • Alegeti oferta care se aliniaza cu bugetul proiectat de dumneavoastra
  • Obtineti oferta complet gratuit si fara vreo obligatie
  • Faceti economie de bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Cat taxati pentru servicii?

Tarifele practicate sunt un factor evident pentru inceput. Totusi, este esential sa le cantariti in directa legatura cu serviciile care se ofera, si ce imbunatatiri poate furniza acestea pentru firma D-voastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Ploiesti va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Astfel de companii vor incerca, desigur, sa va determine sa le alegeti. Dar puneti in balanta diferenta dintre reactii la aceasta intrebare pentru a observa de acel care reactioneaza cu mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

In general, este mai bine sa fie definit un punct de contact cu firma, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in munca. Acest fapt ofera continuitate, cimenteaza o relatie si diminueaza riscul unor erori sau cel de termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil priceput se vede nevoit sa fie foarte exigent atunci cand vine vorba de raportul cu contractantii. Hotarati laolalta cat de regulat ar fi bine sa va contactati si in ce forme se poate face aceasta situatie – de ex. intalniri direct, apeluri telefonice, sedinte online. Un practician desavarsit ar trebui sa fie disponibil pentru intalniri constante, chiar si atunci cand nu pare sa fie nimic deosebit de analizat, deoarece problemele pot trece neobservate pana in momentul in care nu vor fi discutate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un lucru bun sa primiti parerile contabilului dvs. in ceea ce priveste chestiunile pe care este necesar sa le luati in calcul in mod continuu. Complicatiile pot fi reprezentate de raportarea financiara, previziunile economice, controlul imprumuturilor si gestionarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Adresarea acestor consideratii va va facilita sa acumulati cat de multe informatii din acest sector stapaneste contabilul dvs., dar este si utila in sine. Daca este posibil, urmariti sa gasiti o persoana specializata cu multa experienta in categorii de activitati foarte asemanatoare, asa incat sa fie cat mai versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Dupa ce compania dvs. se dezvolta, s-ar putea sa doriti sa extindeti gama de servicii pe care le primiti de la expertul selectat (spre exemplu, investitii pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati din start daca serviciul care a fost ales confera competenta necesara, asa incat sa nu fiti obligat sa alegeti o alta firma cand ajungeti sa va dezvoltati. Este, de asemenea, indicat sa descoperiti in ce fel acest contabil va putea aduce avantaje zilnic.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod bun sa aveti parte de experienta firmei care a fost aleasa in afaceri comparabile, astfel incat sa puteti evita astfel de capcane. In schimb, in cazul in care nu va furnizeaza o rezolvare eficienta, s-ar putea sa nu fi acumulat nivelul de experienta pe care il urmariti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai importante roluri din partea contabilului dvs. este sa va sprijine sa va mentineti in rapoarte cat mai bune cu ANAF-ul. O persoana care a acumulat experienta va fi gata si dispus sa va aduca aminte de toate responsabilitatile Dvs, in loc sa sa spere sa va aduceti aminte dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Ploiesti.