Contabil Pitesti

Sunteti in cautarea unui contabil din Pitesti, si un cost lunar cat mai avantajos este prioritar pentru D-voastra?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul D-voastra cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de la contabili din localitatea D-voastra

  • Alegeti un tarif lunar care se aliniaza cu bugetul alocat de D-voastra
  • Obtineti oferta complet gratuit si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Cat taxati pentru servicii?

Costurile practicate sunt un pas logic pentru inceput. Totusi, este esential sa le luati in considerere in raport cu serviciile care se ofera, si ce valoare poate furniza acestea pentru compania D-voastra.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Pitesti va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe D-voastra?

Majoritatea firmelor incearca, bineinteles, sa va determine sa ii alegeti. Dar testati diferenta dintre reactii la aceasta intrebare pentru a vedea care dintre ei replica cu altceva decat smecherii de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

In general, este indicat sa existe un punct de contact cu firma, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest lucru ofera continuitate, construieste o relatie si diminueaza riscul efectuarii unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil cu experienta ar trebui sa fie foarte strict in legatura cu raportul cu cei pentru care lucreaza. Decideti amandoi cat de regulat este necesar sa discutati si ce forme poate lua aceste momente – ca ex. intalniri direct, apeluri prin telefon, sedinte pe internet. Un profesionist ar trebui sa fie deschis intalnirilor regulate, chiar si atunci cand nu pare sa trebuiasca nimic special de analizat, intrucat problemele pot fi trecute cu vederea pana in momentul in care nu vor fi aduse in discutie.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este o idee buna sa obtineti impresiile contabilului dvs. fata de aspectele pe care trebuie sa le luati in considerare in mod continuu. Nelamuririle pot fi reprezentate de raportarea financiara, planificarea fiscala, controlul creditului si gestionarea intrarilor si iesirilor de lichiditati.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Adresarea acestei intrebari va va sprijini sa acumulati ce fel de informatii din acest sector stapaneste contabilul dvs., dar este si benefic. Daca este posibil, cautati un specialist cu multa practica in feluri de afaceri foarte apropiate la baza, pentru a fi bine versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Dupa ce afacerea dvs. creste, se poate sa alegeti sa extindeti diferitele servicii pe care le primiti de la expertul selectat (spre exemplu, investitii pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati in avans daca serviciul ales asigura competenta necesara, astfel incat sa nu fie nevoie sa schimbati firmele cand ajungeti sa va extindeti. Este, totodata, indicat sa observati cum acest contabil va putea aduce plus valoare de fiecare data.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod potrivit sa beneficiati de experienta firmei pe care ati ales-o in afaceri asemanatoare, asa incat sa puteti ocoli asemenea decizii gresite. In schimb, daca nu va prezinta un raspuns prea bun, este posibil sa nu fi acumulat nivelul de cunoastere pe care il cautati.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Una dintre cele mai importante sarcini ale contabilului dvs. este sa va ajute sa va mentineti in legaturi cat mai bune cu ANAF-ul. Cineva care are practica va fi gata si dispus sa va aduca aminte de toate indatoririle Dvs, mai degraba decat sa urmareasca sa retineti dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Pitesti.