Contabil Pitesti

Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Pitesti, si un pret lunar cat mai accesibil este prioritar pentru D-voastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid cotatii de pret de la contabili din municipiul dumneavoastra

  • Alegeti un tarif lunar care se muleaza pe suma alocata de Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Consumati mai putini bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Tarifele practicate sunt un loc clar la inceput. Cu toate acestea, este vital sa le luati in considerere in raport cu serviciile care sunt incluse, si ce valoare vor oferi acestea pentru intreprinderea D-voastra.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Pitesti va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Majoritatea firmelor intentioneaza, bineinteles, sa va faca sa ii alegeti. Dar comparati multitudinea de reactii pentru aceasta intrebare pentru a va da seama cine replica cu ceva mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

De regula, este mai bine sa fie definit un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest aspect ofera continuitate, construieste o relatie si reduce mult riscul efectuarii unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil cu experienta se vede nevoit sa fie foarte riguros in legatura cu comunicarea cu cei pentru care lucreaza. Alegeti impreuna cat de des ar fi bine sa va contactati si ce forme poate lua acest lucru – spre ex. intrevederi direct, apeluri prin telefon, sedinte pe internet. Profesionistul ar trebui sa fie disponibil pentru intalniri regulate, chiar daca nu pare sa fie nimic deosebit de discutat, fiindca problemele pot trece neobservate pana in momentul in care nu vor fi aduse in discutie.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este o idee buna sa faceti rost de opiniile contabilului dvs. cu privire la aspectele pe care trebuie sa le luati in calcul periodic. Complicatiile pot include raportarea financiara, previziunile economice, controlul datoriei si administrarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Punerea acestor chestiuni va va ajuta sa aflati cate experienta din domeniu detine contabilul dvs., dar este si benefic. In cel mai bun caz, cautati un profesionist cu multa experienta in tipuri de activitati foarte apropiate la baza, pentru a fi experimentati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

Dupa ce business-ul dvs. se dezvolta, este posibil sa alegeti sa extindeti diferitele servicii pe care le obtineti de la cel care a fost selectat (spre exemplu, finantare pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati in avans daca serviciul pe care l-ati ales asigura expertiza de care este nevoie, astfel incat sa nu trebuiasca sa schimbati firmele in momentul in care va extindeti. Este, totodata, bine sa descoperiti pe ce cale acest contabil va aduce valoarea suplimentara in fiecare zi.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod bun de a beneficia de experienta firmei care a fost aleasa in domenii asemanatoare, asa incat sa aveti posibilitatea de a evita astfel de decizii gresite. Mai degraba, daca nu va ofera un raspuns prea bun, este posibil sa nu fi acumulat nivelul de cunoastere pe care il doriti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai de baza atributii care ii revin contabilului dvs. este sa va sprijine sa va pastrati in relatii cat mai bune cu cei de la ANAF. Cineva care a acumulat cunostiinte va fi gata si dispus sa va aduca in vedere de toate obligatiile Dvs, mai bine decat sa urmareasca sa va amintiti D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Pitesti.