Contabil Pitesti

Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Pitesti, iar un pret lunar cat mai accesibil este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid cotatii de pret de la contabili din orasul D-voastra

  • Alegeti propunerea care se muleaza pe bugetul proiectat de D-voastra
  • Consultati oferta complet gratuit si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Costurile practicate sunt un loc evident pentru a incepe. Cu toate acestea, este esential sa le cantariti in raport cu serviciile care sunt cuprinse, si ce avantaj ar putea oferi acestea pentru compania dumneavoastra.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Pitesti va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe Dumneavoastra si nu alta firma?

Cele mai multe firme vor incerca, bineinteles, sa va convinga sa le alegeti. Dar comparati multitudinea de reactii in cazul acestei intrebari pentru a va da seama cine reactioneaza cu ceva mai mult decat trucuri de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

De obicei, este mai bine sa aveti un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in munca. Acest lucru ofera continuitate, construieste o relatie si reduce riscul efectuarii unor erori sau cel de termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil bun ar trebui sa fie foarte exigent in legatura cu comunicarea cu cei pentru care lucreaza. Alegeti amandoi cat de regulat trebuie sa va contactati si in ce forme se poate face acest lucru – spre ex. discutii fata in fata, apeluri prin telefon, conferinte online. Un profesionist ar trebui sa fie disponibil pentru intalniri regulate, chiar daca nu pare sa trebuiasca nimic deosebit de vorbit, intrucat problemele pot sa nu fie observate pana in momentul in care nu vor fi prezentate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Conform punctului 5, este un lucru bun sa obtineti impresiile contabilului dvs. fata de chestiunile pe care trebuie sa le luati in vedere in mod continuu. Complicatiile pot fi reprezentate de declaratiile fiscale, previziunile economice, controlul datoriei si gestionarea intrarilor si iesirilor de numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Punerea acestor chestiuni va va ajuta sa descoperiti cat de multe experienta din domeniu stapaneste contabilul dvs., dar este si benefic. In cel mai bun caz, urmariti sa gasiti o persoana specializata cu multa practica in categorii de afaceri foarte asemanatoare, astfel incat sa fie experimentati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

In timp ce compania dvs. creste, se poate sa alegeti sa imbunatatiti serviciile de care beneficiati de la profesionistul selectat (de exemplu, fonduri pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati de la inceput daca serviciul care a fost ales confera competenta necesara, astfel incat sa nu trebuiasca sa alegeti o alta firma in momentul in care va dezvoltati. Este, totodata, indicat sa aflati pe ce cale acest contabil va aduce avantaje in fiecare zi.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod bun sa beneficiati de experienta intreprinderii care a fost aleasa in afaceri asemanatoare, asa incat sa aveti posibilitatea de a preveni asemenea capcane. Pe de alta parte, daca nu va prezinta un raspuns prea bun, este posibil sa nu aiba gradul de cunoastere pe care il doriti.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Una dintre cele mai insemnate atributii care ii revin contabilului dvs. este sa va sprijine sa va mentineti in relatii excelente cu ANAF-ul. O persoana care detine experienta va fi gata si dispus sa va aminteasca de toate responsabilitatile Dvs, mai bine decat sa astepte sa va amintiti Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Pitesti.