Contabil Piatra Neamt

Sunteti in cautarea unui contabil din Piatra Neamt, si un cost lunar cat mai atractiv este important pentru Dvs?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul Dvs cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid oferte de la contabili din localitatea Dvs

  • Alegeti un tarif lunar care se potriveste cu bugetul alocat de Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Tarifele practicate sunt un pas evident pentru a incepe. Totusi, este esential sa le comparati in raport cu serviciile care sunt cuprinse, si ce imbunatatiri poate aduce acestea pentru firma Dvs.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Piatra Neamt va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe Dumneavoastra si nu alta firma?

Cele mai multe firme intentioneaza, desigur, sa va convinga sa le alegeti. Dar comparati diferitele lor reactii in cazul acestei intrebari pentru a observa cine raspunde cu mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

De regula, este mai bine sa aveti un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in munca. Acest fapt permite continuitate, construieste o relatie si reduce riscul efectuarii unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil bun trebuie sa fie foarte exigent atunci cand vine vorba de comunicarea cu contractantii. Hotarati laolalta cat de frecvent trebuie sa va contactati si cum este indicat sa aiba loc aceasta situatie – de ex. intalniri fata in fata, apeluri prin telefon, sedinte video. Un practician desavarsit este educat sa fie deschis intalnirilor constante, chiar daca nu pare sa trebuiasca nimic deosebit de discutat, deoarece greutatile pot trece neobservate pana cand nu vor fi prezentate.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un pas important sa obtineti impresiile contabilului dvs. cu privire la chestiunile pe care trebuie sa le luati in vedere de fiecare data. Complicatiile pot cuprinde raportarea financiara, previziunile economice, verificarea imprumuturilor si gestionarea fluxurilor de lichiditati.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Adresarea acestor consideratii va va facilita sa descoperiti ce fel de informatii din domeniu detine contabilul dvs., dar este si utila in sine. In cel mai bun caz, doriti un profesionist cu multa experienta in categorii de activitati foarte asemanatoare, pentru a fi cat mai versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Dupa ce business-ul dvs. creste, s-ar putea sa alegeti sa largiti diferitele servicii pe care le primiti de la expertul selectat (ca exemplu, finantare pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati de la inceput daca serviciul ales confera competenta de care este nevoie, astfel incat sa nu fiti obligat sa optati pentru alta companie cand ajungeti sa va mariti compania. Este, totodata, indicat sa observati cum acest contabil va putea aduce avantaje de fiecare data.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod bun sa aveti parte de experienta intreprinderii care a fost aleasa in afaceri asemanatoare, astfel incat sa puteti ocoli aceste greseli. Pe de alta parte, daca nu va ofera o solutie prea buna, exista posibilitatea sa nu aiba nivelul de cunoastere pe care il cautati.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Una dintre cele mai de baza sarcini ale contabilului dvs. este sa va sprijine sa va mentineti in rapoarte cat mai bune cu cei de la ANAF. O persoana care a acumulat cunostiinte va fi pregatit si dornic sa va aduca in vedere de toate obligatiile Dvs, in loc sa sa urmareasca sa va aduceti aminte Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Piatra Neamt.