Contabil Iasi

Sunteti in cautarea unui contabil din Iasi, si un tarif lunar cat mai atractiv este prioritar pentru D-voastra?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea D-voastra cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid cotatii de pret de la contabili din localitatea D-voastra

  • Alegeti oferta care se muleaza pe suma alocata de D-voastra
  • Obtineti oferta complet gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Faceti economie de bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Tarifele practicate sunt un loc logic pentru a incepe. Totusi, este vital sa le comparati in directa legatura cu serviciile care se ofera, si ce valoare ar putea aduce acestea pentru firma Dvs.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Iasi va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe D-voastra?

Cele mai multe firme vor incerca, bineinteles, sa va convinga sa le alegeti. Dar comparati diferitele lor raspunsuri pentru aceasta intrebare pentru a observa care dintre ei raspunde cu ceva mai mult decat trucuri de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

De obicei, este mai bine sa aveti un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in contractul de colaborare. Acest lucru ofera continuitate, construieste o relatie si reduce riscul unor erori sau cel de termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil cu experienta se vede nevoit sa fie foarte strict atunci cand vine vorba de comunicarea cu cei pentru care lucreaza. Hotarati laolalta cat de des ar fi bine sa va contactati si in ce forme se poate face aceste momente – spre ex. discutii direct, apeluri prin telefon, intruniri pe internet. Un profesionist ar trebui sa fie disponibil pentru intalniri periodice, chiar si in situatiile in care nu pare sa existe nimic special de discutat, deoarece incurcaturile pot trece neobservate pana in momentul in care nu vor fi aduse in discutie.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un pas important sa obtineti impresiile contabilului dvs. in ceea ce priveste chestiunile pe care ar trebui sa le luati in calcul periodic. Problemele pot include declaratiile fiscale, planificarea fiscala, verificarea imprumuturilor si gestionarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Punerea acestor consideratii va va ajuta sa aflati cate cunostinte din domeniu detine contabilul dvs., dar este si benefic. In cel mai bun caz, cautati un profesionist cu multa experienta in categorii de afaceri foarte similare, astfel incat sa fie bine versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

Dupa ce afacerea dvs. creste, s-ar putea sa doriti sa largiti gama de servicii pe care le primiti de la expertul selectat (spre exemplu, investitii pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati in avans daca serviciul care a fost ales asigura competenta care este necesara, astfel incat sa nu trebuiasca sa optati pentru alta companie cand ajungeti sa va dezvoltati. Este, de asemenea, indicat sa aflati cum acest contabil va reusi sa aduca valoarea suplimentara de fiecare data.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este un mod potrivit sa beneficiati de experienta intreprinderii alese in afaceri comparabile, astfel incat sa puteti ocoli asemenea greseli. Mai degraba, in cazul in care nu va furnizeaza o solutie prea buna, s-ar putea sa nu detina gradul de cunoastere pe care il doriti.

10. Cum va veti asigura ca nu voi rata termenele limita?

Una dintre cele mai de baza roluri care ii revin contabilului dvs. este sa va sprijine sa va pastrati in legaturi excelente cu cei de la ANAF. O persoana care are practica va fi gata si dispus sa va aduca in vedere de toate obligatiile Dvs, mai bine decat sa spere sa retineti dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Iasi.