Contabil Giurgiu

Cautati un contabil din Giurgiu, si un pret lunar cat mai avantajos este prioritar pentru dumneavoastra?

Prin intermediul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea D-voastra cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid oferte de la contabili din municipiul D-voastra

  • Alegeti oferta care se potriveste cu bugetul proiectat de dumneavoastra
  • Consultati oferta fara nici un cost si fara a fi obligat la ceva
  • Consumati mai putini efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Costurile practicate sunt un loc clar pentru inceput. Totusi, este esential sa le comparati in raport cu serviciile care se ofera, si ce avantaj poate aduce acestea pentru compania dumneavoastra.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Giurgiu va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Majoritatea firmelor intentioneaza, bineinteles, sa va faca sa ii alegeti. Dar comparati multitudinea de raspunsuri in cazul acestei intrebari pentru a observa care dintre ei replica cu ceva mai mult decat trucuri de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De regula, este indicat sa aveti un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest aspect ofera continuitate, cimenteaza o relatie si diminueaza riscul de erori sau cel al unor termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil cu experienta ar trebui sa fie foarte exigent atunci cand vine vorba de comunicarea cu clientii. Hotarati amandoi cat de des trebuie sa va contactati si ce forme poate lua aceasta situatie – de ex. intalniri fata in fata, apeluri prin telefon, sedinte online. Un profesionist este educat sa fie predispus la intalnire constante, chiar daca nu pare sa trebuiasca nimic special de discutat, intrucat greutatile pot fi trecute cu vederea pana atunci cand nu vor fi discutate.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Conform punctului 5, este un pas important sa faceti rost de impresiile contabilului dvs. fata de chestiunile pe care ar trebui sa le luati in calcul in mod continuu. Complicatiile ar putea cuprinde raportarea financiara, planificarea fiscala, controlul imprumuturilor si gestionarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Adresarea acestei intrebari va va facilita sa aflati cat de multe experienta din acest sector are contabilul dvs., dar este si de ajutor. Daca este posibil, cautati un specialist cu multa experienta in tipuri de businessuri foarte asemanatoare, pentru a fi bine versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

In timp ce business-ul dvs. se dezvolta, se poate sa alegeti sa imbunatatiti serviciile pe care le primiti de la cel care a fost selectat (ca exemplu, fonduri pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti de la inceput daca serviciul pe care l-ati ales ofera expertiza care este necesara, astfel incat sa nu fiti obligat sa schimbati firmele atunci cand va dezvoltati. Este, in continuare, recomandat sa aflati in ce fel acest contabil va aduce avantaje zilnic.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este o cale buna sa aveti parte de experienta companiei care a fost aleasa in domenii comparabile, astfel incat sa puteti preveni astfel de decizii gresite. Pe de alta parte, in cazul in care nu va ofera o rezolvare eficienta, s-ar putea sa nu aiba gradul de cunoastere pe care il cautati.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Una dintre cele mai de baza roluri din partea contabilului dvs. este sa va sprijine sa ramaneti in rapoarte cat mai bune cu cei de la ANAF. Cel care are practica va fi pregatit si dornic sa va aminteasca de toate responsabilitatile Dvs, mai bine decat sa urmareasca sa va amintiti dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Giurgiu.