Contabil Focsani

Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Focsani, si un pret lunar cat mai accesibil este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul Dvs cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid cotatii de pret de la contabili din municipiul Dvs

  • Alegeti propunerea care se muleaza pe bugetul proiectat de dumneavoastra
  • Consultati oferta gratuit si fara obligatii
  • Consumati mai putini bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Costurile practicate sunt un loc clar la inceput. Totusi, este important sa le comparati in directa legatura cu serviciile care sunt incluse, si ce avantaj ar putea furniza acestea pentru firma D-voastra.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Focsani va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Majoritatea firmelor intentioneaza, cu siguranta, sa va convinga sa ii alegeti. Dar comparati diferitele lor raspunsuri in cazul acestei intrebari pentru a vedea de acel care replica cu ceva mai mult decat smecherii de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De obicei, este indicat sa existe un punct de contact cu firma, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in munca. Acest fapt confera continuitate, cimenteaza o relatie si reduce riscul efectuarii unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil cu experienta ar trebui sa fie foarte strict in ceea ce priveste raportul cu cei pentru care lucreaza. Alegeti impreuna cat de regulat trebuie sa va contactati si in ce forme se poate face acest lucru – spre ex. intalniri fata in fata, apeluri prin telefon, sedinte pe internet. Un practician desavarsit este educat sa fie disponibil pentru intalniri periodice, chiar si in situatiile in care nu pare sa trebuiasca nimic iesit din comun de vorbit, intrucat problemele pot sa nu fie observate pana cand nu vor fi discutate.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un lucru bun sa obtineti opiniile contabilului dvs. in ceea ce priveste elementele pe care ar trebui sa le luati in calcul in mod continuu. Nelamuririle ar putea cuprinde raportarea financiara, planurile financiare, verificarea datoriei si administrarea fluxurilor de numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Adresarea acestei intrebari va va facilita sa descoperiti cate experienta din acest sector detine contabilul dvs., dar este si benefic. In cel mai bun caz, cautati un profesionist cu multa practica in categorii de businessuri foarte asemanatoare, astfel incat sa fie bine versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

Pe masura ce business-ul dvs. se extinde, s-ar putea sa vreti sa imbunatatiti gama de servicii de care beneficiati de la expertul selectat (de exemplu, investitii pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati in avans daca serviciul care a fost ales asigura expertiza care este necesara, pentru ca sa nu trebuiasca sa optati pentru alta companie in momentul in care va dezvoltati. Este, in continuare, recomandat sa descoperiti in ce fel acest contabil va reusi sa aduca plus valoare de fiecare data.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este un mod potrivit de a beneficia de experienta intreprinderii pe care ati ales-o in domenii asemanatoare, asa incat sa reusiti a evita aceste capcane. Mai degraba, in cazul in care nu va ofera un raspuns prea bun, exista posibilitatea sa nu aiba gradul de cunoastere pe care il cautati.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Una dintre cele mai importante atributii care ii revin contabilului dvs. este sa va ajute sa ramaneti in rapoarte excelente cu cei de la ANAF. O persoana care detine experienta va fi gata si interesat sa va aminteasca de toate responsabilitatile Dvs, mai degraba decat sa spere sa va amintiti dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Focsani.