Contabil Focsani

Cautati un contabil din Focsani, iar un cost lunar cat mai avantajos este important pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid cotatii de pret de la contabili din localitatea dumneavoastra

  • Alegeti oferta care se aliniaza cu suma alocata de dumneavoastra
  • Primiti oferta complet gratuit si fara obligatii
  • Economisiti bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Tarifele practicate sunt un factor logic pentru inceput. Chiar si asa, este esential sa le luati in considerere in raport cu serviciile care se ofera, si ce imbunatatiri poate oferi acestea pentru compania D-voastra.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Focsani va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe Dumneavoastra?

Astfel de companii intentioneaza, cu siguranta, sa va faca sa ii alegeti. Dar puneti in balanta diferitele lor raspunsuri la aceasta intrebare pentru a observa de acel care reactioneaza cu mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De regula, este indicat sa aveti un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in munca. Acest lucru ofera continuitate, construieste o relatie si reduce riscul de erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil priceput ar trebui sa fie foarte strict in ceea ce priveste comunicarea cu clientii. Hotarati laolalta cat de frecvent ar fi bine sa va contactati si cum este indicat sa aiba loc aceste momente – ca ex. intrevederi direct, apeluri telefonice, conferinte pe internet. Un practician desavarsit ar trebui sa fie predispus la intalnire constante, chiar si atunci cand nu pare sa trebuiasca nimic iesit din comun de analizat, deoarece problemele pot trece neobservate pana cand nu vor fi prezentate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un pas important sa primiti parerile contabilului dvs. in ceea ce priveste chestiunile pe care trebuie sa le luati in calcul de fiecare data. Complicatiile ar putea fi reprezentate de declaratiile fiscale, planificarea fiscala, controlul datoriei si gestionarea fluxurilor de numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Punerea acestei intrebari va va ajuta sa acumulati cat de multe informatii din domeniu are contabilul dvs., dar este si de ajutor. In cel mai bun caz, urmariti sa gasiti un profesionist cu multa experienta in categorii de businessuri foarte similare, asa incat sa fie cat mai versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

Pe masura ce business-ul dvs. se extinde, este posibil sa doriti sa largiti diferitele servicii pe care le obtineti de la cel care a fost selectat (spre exemplu, investitii pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti in avans daca serviciul care a fost ales ofera competenta necesara, asa incat sa nu fie nevoie sa schimbati firmele cand ajungeti sa va mariti compania. Este, totodata, indicat sa descoperiti cum acest contabil va reusi sa aduca valoarea suplimentara in fiecare zi.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este o cale buna de a beneficia de experienta firmei alese in afaceri comparabile, asa incat sa aveti posibilitatea de a evita asemenea decizii gresite. Pe de alta parte, daca nu va prezinta un raspuns prea bun, exista posibilitatea sa nu fi acumulat gradul de cunoastere pe care il cautati.

10. Cum va veti asigura ca nu voi rata termenele limita?

Cele mai insemnate sarcini din partea contabilului dvs. este sa va sustina sa va mentineti in rapoarte excelente cu cei de la ANAF. Cineva care are experienta va fi pregatit si dispus sa va aduca aminte de toate obligatiile Dvs, mai bine decat sa astepte sa va aduceti aminte Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Focsani.