Contabil Drobeta Turnu Severin

Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Drobeta Turnu Severin, iar un tarif lunar cat mai avantajos este prioritar pentru Dvs?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul Dvs cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid cotatii de pret de la contabili din orasul dumneavoastra

  • Alegeti acel tarif lunar care se muleaza pe bugetul alocat de Dvs
  • Obtineti oferta fara nici un cost si fara a fi obligat la ceva
  • Economisiti efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Onorariile practicate sunt un pas logic pentru a incepe. Cu toate acestea, este vital sa le luati in considerere in directa legatura cu serviciile care sunt incluse, si ce avantaj ar putea oferi acestea pentru compania D-voastra.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Drobeta Turnu Severin va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe D-voastra si nu alta firma?

Cele mai multe firme intentioneaza, bineinteles, sa va convinga sa ii alegeti. Dar testati diferenta dintre raspunsuri la aceasta intrebare pentru a va da seama care dintre ei raspunde cu mai mult decat smecherii de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

In general, este recomandat sa existe un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in contractul de colaborare. Acest lucru ofera continuitate, construieste o relatie si reduce mult riscul de erori sau cel de termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil priceput trebuie sa fie foarte riguros atunci cand vine vorba de relatia cu clientii. Decideti amandoi cat de regulat ar fi bine sa va contactati si in ce forme se poate face aceste momente – de ex. discutii fata in fata, apeluri telefonice, intruniri online. Un profesionist ar trebui sa fie disponibil pentru intalniri periodice, chiar daca nu pare sa trebuiasca nimic special de vorbit, fiindca incurcaturile pot trece neobservate pana in momentul in care nu vor fi discutate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un lucru bun sa primiti impresiile contabilului dvs. in ceea ce priveste chestiunile pe care este necesar sa le luati in considerare periodic. Nelamuririle ar putea fi reprezentate de raportarea financiara, planurile financiare, controlul datoriei si gestionarea intrarilor si iesirilor de numerar.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Punerea acestor chestiuni va va facilita sa aflati ce fel de cunostinte din domeniu detine contabilul dvs., dar este si benefic. In mod ideal, doriti o persoana specializata cu multa practica in categorii de activitati foarte apropiate la baza, astfel incat sa fie cat mai versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Dupa ce business-ul dvs. creste, se poate sa vreti sa largiti gama de servicii pe care le primiti de la expertul selectat (ca exemplu, finantare pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti in avans daca serviciul pe care l-ati ales asigura competenta care este necesara, pentru ca sa nu trebuiasca sa schimbati firmele atunci cand va extindeti. Este, totodata, bine sa aflati pe ce cale acest contabil va reusi sa aduca avantaje de fiecare data.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este o cale buna sa beneficiati de experienta companiei pe care ati ales-o in afaceri similare, asa incat sa reusiti a preveni aceste capcane. Pe de alta parte, in cazul in care nu va prezinta o solutie prea buna, este posibil sa nu detina gradul de cunoastere pe care il cautati.

10. Cum va veti asigura ca nu voi rata termenele limita?

Una dintre cele mai importante roluri din partea contabilului dvs. este sa va sustina sa va mentineti in relatii cat mai bune cu cei de la ANAF. Cineva care a acumulat practica va fi gata si interesat sa va aminteasca de toate responsabilitatile Dvs, mai bine decat sa astepte sa va aduceti aminte Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Drobeta Turnu Severin.