Contabil Deva

Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Deva, iar un cost lunar cat mai avantajos este prioritar pentru D-voastra?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul Dvs cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid oferte de pret de la contabili din orasul Dvs

  • Alegeti acel tarif lunar care se potriveste cu bugetul proiectat de Dvs
  • Consultati oferta fara nici un cost si fara a fi obligat la ceva
  • Consumati mai putini efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Onorariile practicate sunt un factor logic pentru a incepe. Cu toate acestea, este esential sa le luati in considerere in raport cu serviciile care se ofera, si ce avantaj ar putea oferi acestea pentru compania dumneavoastra.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Deva va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Cele mai multe firme incearca, bineinteles, sa va convinga sa ii alegeti. Dar puneti in balanta multitudinea de raspunsuri la aceasta intrebare pentru a observa de acel care raspunde cu altceva decat smecherii de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

In general, este recomandat sa aveti un punct de contact cu firma, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest aspect ofera continuitate, construieste o relatie si diminueaza riscul unor erori sau cel de termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil cu experienta se vede nevoit sa fie foarte exigent atunci cand vine vorba de comunicarea cu clientii. Hotarati impreuna cat de des trebuie sa va contactati si in ce forme se poate face acest lucru – spre ex. discutii direct, apeluri telefonice, sedinte video. Un practician desavarsit este educat sa fie deschis intalnirilor constante, chiar daca nu pare sa existe nimic deosebit de analizat, fiindca greutatile pot trece neobservate pana in momentul in care nu vor fi discutate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un lucru bun sa primiti opiniile contabilului dvs. fata de chestiunile pe care ar trebui sa le luati in considerare in mod continuu. Nelamuririle ar putea fi reprezentate de raportarea financiara, planurile financiare, verificarea datoriei si gestionarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Discutarea acestor consideratii va va ajuta sa acumulati ce fel de cunostinte din acest sector detine contabilul dvs., dar este si de ajutor. Daca este posibil, cautati o persoana specializata cu multa practica in tipuri de afaceri foarte similare, asa incat sa fie cat mai versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Dupa ce compania dvs. se extinde, este posibil sa alegeti sa imbunatatiti serviciile de care beneficiati de la profesionistul selectat (ca exemplu, finantare pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti in avans daca serviciul ales ofera competenta necesara, astfel incat sa nu fie nevoie sa alegeti o alta firma in momentul in care va dezvoltati. Este, in continuare, recomandat sa observati cum acest contabil va reusi sa aduca valoarea suplimentara in fiecare zi.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este un mod potrivit de a beneficia de experienta firmei alese in afaceri similare, astfel incat sa reusiti a preveni asemenea capcane. In schimb, atunci cand nu va prezinta o rezolvare eficienta, s-ar putea sa nu aiba gradul de experienta pe care il urmariti.

10. Cum va veti asigura ca nu voi rata termenele limita?

Cele mai insemnate sarcini din partea contabilului dvs. este sa va sustina sa va mentineti in rapoarte bune cu cei de la ANAF. Cineva care detine experienta va fi gata si dispus sa va aduca aminte de toate obligatiile Dvs, mai bine decat sa spere sa va aduceti aminte D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Deva.