Contabil Craiova

Cautati un contabil din Craiova, iar un cost lunar cat mai accesibil este prioritar pentru D-voastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid oferte de la contabili din municipiul D-voastra

  • Alegeti acel tarif lunar care se aliniaza cu suma alocata de Dvs
  • Primiti oferta gratuit si fara obligatii
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Tarifele practicate sunt un pas logic la inceput. Cu toate acestea, este vital sa le luati in considerere in directa legatura cu serviciile care sunt incluse, si ce valoare poate furniza acestea pentru compania dumneavoastra.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Craiova va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Majoritatea firmelor incearca, desigur, sa va convinga sa le alegeti. Dar comparati diferenta dintre raspunsuri pentru aceasta intrebare pentru a observa cine replica cu mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

In general, este indicat sa fie definit un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in contractul de colaborare. Acest fapt permite continuitate, formeaza o relatie si reduce riscul de erori sau cel al unor termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil cu experienta ar trebui sa fie foarte exigent in ceea ce priveste comunicarea cu cei pentru care lucreaza. Decideti impreuna cat de frecvent ar fi bine sa comunicati si in ce forme se poate face aceasta situatie – de ex. discutii direct, apeluri prin telefon, sedinte online. Profesionistul trebuie sa fie disponibil pentru intalniri regulate, chiar daca nu pare sa fie nimic special de vorbit, intrucat greutatile pot trece neobservate pana atunci cand nu vor fi prezentate.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este o idee buna sa obtineti impresiile contabilului dvs. in ceea ce priveste elementele pe care este necesar sa le luati in considerare periodic. Problemele pot fi reprezentate de declaratiile fiscale, previziunile economice, verificarea datoriei si gestionarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Punerea acestei intrebari va va sprijini sa acumulati ce fel de informatii din aceasta industrie are contabilul dvs., dar este si de ajutor. In mod ideal, urmariti sa gasiti un specialist cu multa practica in categorii de activitati foarte apropiate la baza, astfel incat sa fie bine versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

In timp ce business-ul dvs. creste, este posibil sa doriti sa imbunatatiti serviciile pe care le obtineti de la expertul selectat (de exemplu, finantare pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati din start daca serviciul pe care l-ati ales confera expertiza de care este nevoie, astfel incat sa nu fie nevoie sa alegeti o alta firma atunci cand va dezvoltati. Este, in continuare, indicat sa observati in ce fel acest contabil va aduce plus valoare in fiecare zi.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este o cale buna sa aveti parte de experienta companiei alese in afaceri comparabile, astfel incat sa aveti posibilitatea de a ocoli asemenea greseli. Mai degraba, in cazul in care nu va furnizeaza o solutie prea buna, s-ar putea sa nu detina nivelul de cunoastere pe care il doriti.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Una dintre cele mai de baza roluri ale contabilului dvs. este sa va sprijine sa ramaneti in relatii excelente cu cei de la ANAF. Cel care a acumulat experienta va fi gata si dornic sa va aduca aminte de toate indatoririle Dvs, mai degraba decat sa urmareasca sa va amintiti dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Craiova.