Contabil Constanta

Cautati un contabil din Constanta, iar un cost lunar cat mai avantajos este prioritar pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea Dvs cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de pret de la contabili din municipiul D-voastra

  • Alegeti oferta care se potriveste cu bugetul alocat de Dvs
  • Consultati oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Costurile practicate sunt un loc logic pentru inceput. Cu toate acestea, este esential sa le luati in considerere in raport cu serviciile care sunt incluse, si ce avantaj vor aduce acestea pentru firma D-voastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Constanta va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Cele mai multe firme vor incerca, cu siguranta, sa va determine sa ii alegeti. Dar testati diferenta dintre reactii in cazul acestei intrebari pentru a va da seama cine raspunde cu mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De obicei, este recomandat sa fie definit un punct de contact cu firma, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in contractul de colaborare. Acest aspect confera continuitate, construieste o relatie si diminueaza riscul efectuarii unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil cu experienta se vede nevoit sa fie foarte strict in legatura cu relatia cu clientii. Alegeti laolalta cat de des este necesar sa va contactati si ce forme poate lua aceasta situatie – de ex. intalniri in persoana, apeluri telefonice, conferinte online. Un profesionist ar trebui sa fie disponibil pentru intalniri regulate, chiar daca nu pare sa trebuiasca nimic special de discutat, deoarece incurcaturile pot fi trecute cu vederea pana in momentul in care nu vor fi discutate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Conform punctului 5, este un lucru bun sa obtineti parerile contabilului dvs. fata de aspectele pe care ar trebui sa le luati in considerare in mod continuu. Complicatiile pot include declaratiile fiscale, previziunile economice, controlul datoriei si administrarea fluxurilor de numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Adresarea acestei intrebari va va sprijini sa acumulati cat de multe experienta din aceasta industrie stapaneste contabilul dvs., dar este si benefic. In mod ideal, doriti o persoana specializata cu multa experienta in tipuri de activitati foarte apropiate la baza, asa incat sa fie cat mai versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

Dupa ce business-ul dvs. creste, se poate sa vreti sa extindeti serviciile pe care le primiti de la expertul selectat (ca exemplu, finantare pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati de la inceput daca serviciul care a fost ales confera competenta necesara, astfel incat sa nu trebuiasca sa schimbati firmele cand ajungeti sa va dezvoltati. Este, de asemenea, recomandat sa aflati in ce fel acest contabil va aduce plus valoare zilnic.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este o cale buna de a beneficia de experienta firmei care a fost aleasa in afaceri asemanatoare, asa incat sa aveti posibilitatea de a ocoli asemenea greseli. In schimb, in cazul in care nu va furnizeaza un raspuns prea bun, exista posibilitatea sa nu fi acumulat gradul de cunoastere pe care il doriti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai importante sarcini ale contabilului dvs. este sa va sustina sa ramaneti in relatii excelente cu ANAF-ul. Cineva care detine cunostiinte va fi pregatit si interesat sa va aminteasca de toate responsabilitatile Dvs, mai degraba decat sa astepte sa va amintiti Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Constanta.