Contabil Cluj Napoca

Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Cluj Napoca, si un pret lunar cat mai avantajos este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid oferte de pret de la contabili din orasul dumneavoastra

  • Alegeti oferta care se potriveste cu suma alocata de dumneavoastra
  • Obtineti oferta gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Tarifele practicate sunt un loc evident pentru a incepe. Totusi, este important sa le cantariti in raport cu serviciile care se ofera, si ce imbunatatiri poate oferi acestea pentru intreprinderea D-voastra.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Cluj Napoca va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe dvs. si nu alta firma?

Majoritatea firmelor vor incerca, cu siguranta, sa va faca sa le alegeti. Dar testati multitudinea de reactii in cazul acestei intrebari pentru a observa cine reactioneaza cu ceva mai mult decat trucuri de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

In general, este recomandat sa aveti un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in munca. Acest lucru ofera continuitate, cimenteaza o relatie si diminueaza riscul de erori sau cel al unor termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil bun ar trebui sa fie foarte riguros in legatura cu raportul cu cei pentru care lucreaza. Hotarati amandoi cat de des ar fi bine sa va contactati si cum este indicat sa aiba loc acest lucru – ca ex. intrevederi in persoana, apeluri telefonice, sedinte online. Un practician desavarsit trebuie sa fie disponibil pentru intalniri regulate, chiar si in situatiile in care nu pare sa existe nimic special de analizat, deoarece problemele pot sa nu fie observate pana in momentul in care nu vor fi prezentate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un pas important sa faceti rost de opiniile contabilului dvs. fata de elementele pe care este necesar sa le luati in calcul de fiecare data. Complicatiile pot fi reprezentate de declaratiile fiscale, previziunile economice, controlul datoriei si gestionarea fluxurilor de numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Punerea acestei intrebari va va facilita sa descoperiti cat de multe experienta din aceasta industrie are contabilul dvs., dar este si utila in sine. Daca este posibil, cautati un specialist cu multa practica in categorii de activitati foarte similare, astfel incat sa fie cat mai versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Pe masura ce afacerea dvs. se extinde, s-ar putea sa vreti sa imbunatatiti diferitele servicii pe care le obtineti de la cel care a fost selectat (de exemplu, investitii pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti de la inceput daca serviciul pe care l-ati ales confera competenta de care este nevoie, asa incat sa nu fie nevoie sa optati pentru alta companie atunci cand va mariti compania. Este, de asemenea, bine sa observati cum acest contabil va reusi sa aduca valoarea suplimentara in fiecare zi.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este un mod bun de a beneficia de experienta companiei care a fost aleasa in domenii similare, astfel incat sa reusiti a preveni astfel de decizii gresite. Pe de alta parte, atunci cand nu va prezinta o rezolvare eficienta, exista posibilitatea sa nu detina nivelul de experienta pe care il doriti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai insemnate roluri din partea contabilului dvs. este sa va sprijine sa va pastrati in rapoarte bune cu ANAF-ul. Cel care a acumulat cunostiinte va fi gata si dornic sa va aduca in vedere de toate indatoririle Dvs, in loc sa sa astepte sa retineti Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Cluj Napoca.