Contabil Buzau

Cautati un contabil din Buzau, iar un pret lunar cat mai avantajos este important pentru Dvs?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea Dvs cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid cotatii de pret de la contabili din municipiul dumneavoastra

  • Alegeti oferta care se muleaza pe suma alocata de dumneavoastra
  • Primiti oferta gratuit si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Onorariile practicate sunt un factor clar pentru inceput. Totusi, este important sa le cantariti in directa legatura cu serviciile care sunt incluse, si ce valoare vor furniza acestea pentru firma D-voastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Buzau va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe dvs.?

Astfel de companii intentioneaza, desigur, sa va faca sa ii alegeti. Dar testati multitudinea de reactii la aceasta intrebare pentru a observa de acel care raspunde cu ceva mai mult decat smecherii de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De regula, este indicat sa fie definit un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in contractul de colaborare. Acest aspect permite continuitate, construieste o relatie si diminueaza riscul de erori sau cel de termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil cu experienta trebuie sa fie foarte riguros atunci cand vine vorba de relatia cu clientii. Alegeti laolalta cat de des trebuie sa discutati si ce forme poate lua acest lucru – ca ex. discutii direct, apeluri prin telefon, conferinte pe internet. Un profesionist trebuie sa fie disponibil pentru intalniri constante, chiar daca nu pare sa existe nimic iesit din comun de discutat, intrucat greutatile pot trece neobservate pana in momentul in care nu vor fi prezentate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un lucru bun sa obtineti opiniile contabilului dvs. in ceea ce priveste chestiunile pe care este necesar sa le luati in vedere de fiecare data. Nelamuririle pot include raportarea financiara, previziunile economice, controlul imprumuturilor si gestionarea fluxurilor de numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Punerea acestei intrebari va va facilita sa descoperiti cat de multe experienta din acest sector stapaneste contabilul dvs., dar este si utila in sine. In mod ideal, urmariti sa gasiti un profesionist cu multa practica in tipuri de businessuri foarte asemanatoare, asa incat sa fie bine versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

In timp ce business-ul dvs. creste, s-ar putea sa vreti sa extindeti gama de servicii de care beneficiati de la profesionistul selectat (ca exemplu, finantare pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti din start daca serviciul care a fost ales confera expertiza necesara, astfel incat sa nu fie nevoie sa optati pentru alta companie in momentul in care va extindeti. Este, totodata, indicat sa aflati pe ce cale acest contabil va putea aduce avantaje de fiecare data.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod potrivit sa aveti parte de experienta companiei alese in domenii comparabile, astfel incat sa reusiti a ocoli astfel de decizii gresite. Mai degraba, atunci cand nu va furnizeaza un raspuns prea bun, s-ar putea sa nu aiba nivelul de cunoastere pe care il doriti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai de baza atributii ale contabilului dvs. este sa va ajute sa va pastrati in relatii excelente cu ANAF-ul. Cel care detine practica va fi gata si dornic sa va aduca in vedere de toate obligatiile Dvs, mai bine decat sa astepte sa va aduceti aminte dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Buzau.