Contabil Bucuresti

Cautati un contabil din Bucuresti, si un cost lunar cat mai atractiv este prioritar pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea D-voastra cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid oferte de pret de la contabili din localitatea D-voastra

  • Alegeti un tarif lunar care se muleaza pe suma alocata de D-voastra
  • Obtineti oferta gratuit si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Costurile practicate sunt un factor clar pentru inceput. Totusi, este important sa le comparati in directa legatura cu serviciile care sunt cuprinse, si ce imbunatatiri ar putea furniza acestea pentru compania D-voastra.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Bucuresti va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe D-voastra si nu alta firma?

Astfel de companii vor incerca, bineinteles, sa va convinga sa le alegeti. Dar comparati multitudinea de reactii in cazul acestei intrebari pentru a vedea care dintre ei reactioneaza cu mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De obicei, este indicat sa existe un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in munca. Acest aspect confera continuitate, formeaza o relatie si reduce mult riscul efectuarii unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil bun ar trebui sa fie foarte exigent in ceea ce priveste relatia cu contractantii. Decideti laolalta cat de frecvent trebuie sa va contactati si in ce forme se poate face aceasta situatie – ca ex. discutii direct, apeluri telefonice, intruniri online. Profesionistul ar trebui sa fie disponibil pentru intalniri regulate, chiar daca nu pare sa trebuiasca nimic special de vorbit, intrucat greutatile pot fi trecute cu vederea pana atunci cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un pas important sa obtineti opiniile contabilului dvs. cu privire la elementele pe care ar trebui sa le luati in vedere de fiecare data. Nelamuririle pot fi reprezentate de declaratiile fiscale, previziunile economice, controlul creditului si gestionarea intrarilor si iesirilor de numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Punerea acestei intrebari va va sprijini sa aflati cat de multe experienta din aceasta industrie stapaneste contabilul dvs., dar este si de ajutor. In mod ideal, doriti un specialist cu multa experienta in tipuri de businessuri foarte similare, asa incat sa fie cat mai versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

In timp ce afacerea dvs. se dezvolta, s-ar putea sa vreti sa largiti diferitele servicii pe care le primiti de la profesionistul selectat (spre exemplu, investitii pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati de la inceput daca serviciul care a fost ales ofera expertiza necesara, astfel incat sa nu fiti obligat sa alegeti o alta firma atunci cand va extindeti. Este, totodata, indicat sa observati cum acest contabil va aduce plus valoare in fiecare zi.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod bun de a beneficia de experienta intreprinderii pe care ati ales-o in domenii asemanatoare, asa incat sa puteti preveni aceste decizii gresite. Mai degraba, atunci cand nu va furnizeaza o rezolvare eficienta, este posibil sa nu aiba gradul de cunoastere pe care il urmariti.

10. Cum va veti asigura ca nu voi rata termenele limita?

Cele mai importante roluri din partea contabilului dvs. este sa va sprijine sa va mentineti in legaturi bune cu ANAF-ul. Cel care detine practica va fi gata si dornic sa va aminteasca de toate responsabilitatile Dvs, mai degraba decat sa spere sa retineti Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Bucuresti.