Contabil Braila

Sunteti in cautarea unui contabil din Braila, iar un cost lunar cat mai avantajos este important pentru D-voastra?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea D-voastra cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de pret de la contabili din localitatea Dvs

  • Alegeti propunerea care se aliniaza cu bugetul alocat de dumneavoastra
  • Primiti oferta gratuit si fara obligatii
  • Faceti economie de bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Onorariile practicate sunt un pas logic la inceput. Chiar si asa, este important sa le luati in considerere in directa legatura cu serviciile care sunt incluse, si ce valoare poate oferi acestea pentru compania dumneavoastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Braila va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe D-voastra si nu alta firma?

Astfel de companii intentioneaza, desigur, sa va determine sa ii alegeti. Dar comparati diferitele lor reactii pentru aceasta intrebare pentru a observa cine raspunde cu altceva decat trucuri de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

De obicei, este recomandat sa existe un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in contractul de colaborare. Acest aspect confera continuitate, formeaza o relatie si reduce riscul de erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil cu experienta trebuie sa fie foarte riguros in ceea ce priveste relatia cu contractantii. Alegeti impreuna cat de des trebuie sa va contactati si in ce forme se poate face aceste momente – de ex. intrevederi in persoana, apeluri prin telefon, conferinte video. Un profesionist trebuie sa fie disponibil pentru intalniri periodice, chiar si atunci cand nu pare sa existe nimic iesit din comun de analizat, deoarece greutatile pot trece neobservate pana atunci cand nu vor fi prezentate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este o idee buna sa faceti rost de parerile contabilului dvs. in ceea ce priveste chestiunile pe care ar trebui sa le luati in considerare in mod continuu. Complicatiile ar putea include declaratiile fiscale, planificarea fiscala, verificarea datoriei si gestionarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Discutarea acestei intrebari va va facilita sa descoperiti ce fel de experienta din aceasta industrie detine contabilul dvs., dar este si utila in sine. In mod ideal, doriti o persoana specializata cu multa practica in categorii de businessuri foarte similare, astfel incat sa fie experimentati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Pe masura ce business-ul dvs. se dezvolta, se poate sa vreti sa extindeti diferitele servicii de care beneficiati de la profesionistul selectat (de exemplu, finantare pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati in avans daca serviciul care a fost ales confera expertiza care este necesara, asa incat sa nu fiti obligat sa alegeti o alta firma cand ajungeti sa va dezvoltati. Este, in continuare, indicat sa observati pe ce cale acest contabil va aduce avantaje zilnic.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este o cale buna de a beneficia de experienta companiei alese in afaceri similare, astfel incat sa reusiti a ocoli astfel de capcane. Pe de alta parte, daca nu va prezinta un raspuns prea bun, este posibil sa nu fi acumulat nivelul de experienta pe care il doriti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Una dintre cele mai de baza atributii ale contabilului dvs. este sa va sprijine sa va pastrati in legaturi excelente cu cei de la ANAF. O persoana care are cunostiinte va fi pregatit si dispus sa va aminteasca de toate responsabilitatile Dvs, mai degraba decat sa urmareasca sa va aduceti aminte dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Braila.