Contabil Bistrita

Cautati un contabil din Bistrita, si un tarif lunar cat mai atractiv este prioritar pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid oferte de la contabili din municipiul dumneavoastra

  • Alegeti oferta care se potriveste cu bugetul alocat de Dvs
  • Consultati oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Onorariile practicate sunt un loc evident la inceput. Chiar si asa, este important sa le comparati in directa legatura cu serviciile care se ofera, si ce imbunatatiri vor aduce acestea pentru compania Dvs.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Bistrita va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Cele mai multe firme incearca, desigur, sa va determine sa le alegeti. Dar puneti in balanta diferitele lor raspunsuri in cazul acestei intrebari pentru a vedea de acel care reactioneaza cu mai mult decat smecherii de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

De regula, este indicat sa fie definit un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in contractul de colaborare. Acest aspect confera continuitate, cimenteaza o relatie si diminueaza riscul de erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil priceput ar trebui sa fie foarte exigent in ceea ce priveste relatia cu cei pentru care lucreaza. Alegeti amandoi cat de regulat este necesar sa va contactati si cum este indicat sa aiba loc aceasta situatie – ca ex. intrevederi direct, apeluri telefonice, conferinte pe internet. Un practician desavarsit ar trebui sa fie disponibil pentru intalniri periodice, chiar si atunci cand nu pare sa fie nimic deosebit de vorbit, intrucat greutatile pot fi trecute cu vederea pana in momentul in care nu vor fi discutate.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Conform punctului 5, este un lucru bun sa primiti opiniile contabilului dvs. in ceea ce priveste elementele pe care este necesar sa le luati in vedere periodic. Nelamuririle ar putea include declaratiile fiscale, planificarea fiscala, controlul datoriei si gestionarea intrarilor si iesirilor de numerar.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Discutarea acestei intrebari va va ajuta sa acumulati ce fel de cunostinte din aceasta industrie detine contabilul dvs., dar este si de ajutor. In mod ideal, urmariti sa gasiti un specialist cu multa experienta in feluri de afaceri foarte apropiate la baza, pentru a fi experimentati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

In timp ce afacerea dvs. creste, se poate sa alegeti sa largiti diferitele servicii de care beneficiati de la profesionistul selectat (de exemplu, investitii pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati de la inceput daca serviciul pe care l-ati ales ofera expertiza necesara, pentru ca sa nu fiti obligat sa schimbati firmele in momentul in care va dezvoltati. Este, in continuare, bine sa aflati cum acest contabil va aduce plus valoare zilnic.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este un mod bun de a beneficia de experienta firmei care a fost aleasa in afaceri asemanatoare, asa incat sa puteti preveni aceste greseli. Mai degraba, daca nu va ofera o solutie prea buna, exista posibilitatea sa nu detina gradul de experienta pe care il doriti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai insemnate roluri care ii revin contabilului dvs. este sa va ajute sa va mentineti in relatii bune cu cei de la ANAF. Cineva care are practica va fi pregatit si interesat sa va aduca in vedere de toate indatoririle Dvs, mai degraba decat sa spere sa retineti D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Bistrita.