Contabil Bacau

Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Bacau, si un cost lunar cat mai accesibil este important pentru D-voastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid oferte de pret de la contabili din municipiul D-voastra

  • Alegeti acel tarif lunar care se muleaza pe suma alocata de Dvs
  • Obtineti oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Faceti economie de bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Onorariile practicate sunt un factor evident pentru a incepe. Totusi, este esential sa le comparati in directa legatura cu serviciile care sunt incluse, si ce avantaj vor furniza acestea pentru compania D-voastra.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Bacau va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Cele mai multe firme vor incerca, bineinteles, sa va determine sa le alegeti. Dar comparati multitudinea de reactii in cazul acestei intrebari pentru a observa cine replica cu altceva decat pacaleli de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

In general, este recomandat sa aveti un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest fapt ofera continuitate, formeaza o relatie si diminueaza riscul de erori sau cel de termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil cu experienta trebuie sa fie foarte riguros in legatura cu raportul cu clientii. Alegeti amandoi cat de des ar fi bine sa va contactati si cum este indicat sa aiba loc aceste momente – ca ex. intrevederi in persoana, apeluri telefonice, intruniri video. Profesionistul trebuie sa fie predispus la intalnire regulate, chiar daca nu pare sa trebuiasca nimic deosebit de discutat, deoarece greutatile pot fi trecute cu vederea pana cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un lucru bun sa primiti parerile contabilului dvs. cu privire la chestiunile pe care este necesar sa le luati in considerare in mod continuu. Nelamuririle ar putea fi reprezentate de raportarea financiara, planificarea fiscala, controlul creditului si administrarea intrarilor si iesirilor de lichiditati.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Adresarea acestor chestiuni va va facilita sa acumulati ce fel de cunostinte din aceasta industrie are contabilul dvs., dar este si de ajutor. In cel mai bun caz, urmariti sa gasiti o persoana specializata cu multa experienta in tipuri de afaceri foarte similare, asa incat sa fie experimentati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

Pe masura ce compania dvs. se extinde, este posibil sa vreti sa imbunatatiti serviciile pe care le primiti de la profesionistul selectat (ca exemplu, investitii pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti in avans daca serviciul care a fost ales confera expertiza care este necesara, pentru ca sa nu fie nevoie sa alegeti o alta firma in momentul in care va mariti compania. Este, de asemenea, bine sa observati cum acest contabil va putea aduce avantaje in fiecare zi.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod bun sa aveti parte de experienta firmei alese in afaceri comparabile, asa incat sa reusiti a ocoli asemenea greseli. Pe de alta parte, atunci cand nu va prezinta o rezolvare eficienta, exista posibilitatea sa nu fi acumulat nivelul de experienta pe care il doriti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Una dintre cele mai de baza sarcini care ii revin contabilului dvs. este sa va sprijine sa va pastrati in legaturi cat mai bune cu ANAF-ul. Cel care a acumulat experienta va fi pregatit si dispus sa va aduca in vedere de toate obligatiile Dvs, mai bine decat sa spere sa retineti D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Bacau.