Contabil Arad

Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Arad, si un cost lunar cat mai accesibil este prioritar pentru D-voastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid cotatii de pret de la contabili din localitatea D-voastra

  • Alegeti oferta care se aliniaza cu suma alocata de Dvs
  • Obtineti oferta gratuit si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Cat taxati pentru servicii?

Tarifele practicate sunt un factor clar pentru inceput. Chiar si asa, este esential sa le luati in considerere in directa legatura cu serviciile care sunt cuprinse, si ce avantaj vor furniza acestea pentru firma dumneavoastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Primirea unei oferte de pret amanuntite din partea unui anume contabil Arad va usura comparatia acestuia cu servicii asemanatoare.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe D-voastra si nu alta firma?

Astfel de companii incearca, bineinteles, sa va convinga sa optati pentru ei. Dar testati diferenta dintre raspunsuri in cazul acestei intrebari pentru a observa cine reactioneaza cu altceva decat smecherii de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

In general, este indicat sa existe un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in contractul de colaborare. Acest fapt ofera continuitate, construieste o relatie si reduce mult riscul de erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil cu experienta trebuie sa fie foarte exigent in legatura cu relatia cu contractantii. Alegeti impreuna cat de des trebuie sa discutati si cum este indicat sa aiba loc aceste momente – de ex. discutii in persoana, apeluri prin telefon, sedinte online. Un profesionist trebuie sa fie disponibil pentru intalniri periodice, chiar si atunci cand nu pare sa trebuiasca nimic deosebit de analizat, intrucat greutatile pot fi trecute cu vederea pana cand nu vor fi discutate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Conform punctului 5, este un lucru bun sa faceti rost de impresiile contabilului dvs. in ceea ce priveste elementele pe care este necesar sa le luati in considerare periodic. Problemele ar putea include declaratiile fiscale, planificarea fiscala, verificarea creditului si gestionarea intrarilor si iesirilor de bani in numerar.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Discutarea acestei intrebari va va ajuta sa aflati cate experienta din acest sector stapaneste contabilul dvs., dar este si benefic. In mod ideal, cautati o persoana specializata cu multa experienta in feluri de afaceri foarte asemanatoare, pentru a fi bine versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

Pe masura ce business-ul dvs. creste, este posibil sa alegeti sa imbunatatiti gama de servicii pe care le primiti de la profesionistul selectat (de exemplu, fonduri pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti in avans daca serviciul ales ofera competenta de care este nevoie, astfel incat sa nu trebuiasca sa optati pentru alta companie in momentul in care va extindeti. Este, totodata, bine sa observati cum acest contabil va aduce avantaje in fiecare zi.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod potrivit de a beneficia de experienta firmei care a fost aleasa in afaceri similare, astfel incat sa puteti preveni astfel de decizii gresite. Pe de alta parte, atunci cand nu va ofera o solutie prea buna, este posibil sa nu detina gradul de experienta pe care il urmariti.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Una dintre cele mai importante roluri din partea contabilului dvs. este sa va sprijine sa va pastrati in legaturi bune cu ANAF-ul. O persoana care a acumulat cunostiinte va fi gata si dispus sa va aduca aminte de toate responsabilitatile Dvs, in loc sa sa spere sa va amintiti dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Arad.