Contabil Alexandria

Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Alexandria, si un pret lunar cat mai avantajos este important pentru dumneavoastra?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea D-voastra cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid cotatii de pret de la contabili din localitatea D-voastra

  • Alegeti un tarif lunar care se muleaza pe bugetul proiectat de D-voastra
  • Obtineti oferta gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Faceti economie de efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Cat taxati pentru servicii?

Costurile practicate sunt un loc logic la inceput. Chiar si asa, este important sa le cantariti in raport cu serviciile care sunt incluse, si ce avantaj poate aduce acestea pentru firma dumneavoastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Alexandria va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe dvs.?

Astfel de companii incearca, cu siguranta, sa va convinga sa le alegeti. Dar puneti in balanta diferitele lor reactii in cazul acestei intrebari pentru a vedea de acel care replica cu mai mult decat trucuri de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

De regula, este indicat sa fie definit un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest aspect confera continuitate, construieste o relatie si reduce riscul unor erori sau cel de termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil bun trebuie sa fie foarte riguros in legatura cu relatia cu contractantii. Alegeti impreuna cat de des trebuie sa comunicati si cum este indicat sa aiba loc aceasta situatie – de ex. intalniri fata in fata, apeluri telefonice, sedinte online. Un practician desavarsit este educat sa fie disponibil pentru intalniri constante, chiar daca nu pare sa existe nimic deosebit de vorbit, deoarece greutatile pot trece neobservate pana atunci cand nu vor fi discutate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un lucru bun sa faceti rost de parerile contabilului dvs. fata de aspectele pe care trebuie sa le luati in considerare periodic. Problemele pot include declaratiile fiscale, previziunile economice, verificarea imprumuturilor si gestionarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Discutarea acestei intrebari va va sprijini sa acumulati cate informatii din domeniu stapaneste contabilul dvs., dar este si benefic. In mod ideal, urmariti sa gasiti un specialist cu multa practica in feluri de activitati foarte asemanatoare, pentru a fi bine versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

Pe masura ce afacerea dvs. creste, este posibil sa doriti sa extindeti gama de servicii de care beneficiati de la expertul selectat (de exemplu, investitii pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti din start daca serviciul ales confera expertiza care este necesara, astfel incat sa nu trebuiasca sa schimbati firmele in momentul in care va dezvoltati. Este, in continuare, indicat sa aflati cum acest contabil va reusi sa aduca avantaje de fiecare data.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod potrivit sa aveti parte de experienta firmei pe care ati ales-o in afaceri asemanatoare, asa incat sa aveti posibilitatea de a ocoli asemenea capcane. Mai degraba, in cazul in care nu va prezinta o rezolvare eficienta, exista posibilitatea sa nu fi acumulat gradul de experienta pe care il urmariti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai de baza sarcini care ii revin contabilului dvs. este sa va sustina sa ramaneti in relatii bune cu cei de la ANAF. Cineva care a acumulat practica va fi gata si interesat sa va aduca aminte de toate obligatiile Dvs, mai bine decat sa astepte sa va aduceti aminte D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Alexandria.